maandag 12 december 2016

Wereldkaart op steigerhout

Groot assortiment, div uitvoeringen en snelle levering. Vanaf €2- Bestel je eenvoudig bij KaartenAtlassen. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Wereldkaart op steigerhout

Bespaar tot wel via kiesproduct. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. Wereldkaart op steigerhout. Steigerhout is een iets ruwere houtsoort dan vurenhout en multiplex, maar hierdoor krijgt je houten wereldkaart wel een mooie ruige uitstraling.


De noesten, nerven en oneffenheden van het steigerhout zijn nog duidelijk te zien. Bij iedere wereldkaart op hout gebruiken we FSC-gekeurd hout. Dit kwalitatieve hout is op een duurzame en veilige manier uit het bos is geoogst. Om een 1 CO2-neutrale Woodprint te maken, printen we met een milieuvriendelijke UV-printer. Tijdens deze workshop schilderen op steigerhout kun je kiezen uit verschillende afbeeldingen: De Dikke Dames zijn in verschillende varianten aanwezig.


Hoe gaaf is deze wereldkaart op steigerhout ! Hiermee maak je echt een statement in je woonkamer. De achterkant is voorzien van ophang materiaal. Afmetingen: Per deel circa 1x 1cm. De meest gekozen optie: de wereldkaart op vurenhout planken. Hierbij is de wereldkaart opgebouwd met meerdere planken.


Met behulp van dwarslatten is de achterzijde aan elkaar verbonden. De perfecte keus als je de natuurlijke charme van hout in je interieur wil. Een prachtige eyecatcher voor in uw woning. Een wereldkaart gegraveerd op delen steigerhout. Neem contact op voor persoonlijke wensen en andere kaarten.


Dit product wordt op bestelling gemaakt. Stoere steigerhouten luik wereldkaart d. Voorbeelden wereldkaart op hout. Hou je van reizen en wil je graag veel van de wereld zien? Met een wereldkaart aan de muur kun je elke dag wegdromen over de mooiste plekjes over de hele wereld en kun je zelf bijhouden waar je al bent geweest met bijvoorbeeld de wereldkaart met prikkers. Ik heb even geïnformeerd bij een lokale copyshop en daar kost het om de wereldkaart op een Ate laten drukken.


Nu hebben we op mijn werk diaprojector die ik mag lenen en dan kan ik de wereldkaart projecteren op het hout en direct gaan verven. Scheelt me de kosten en het knipwerk. Op deze wereldkaart worden alle landen met krachtige kleuren uitgebeeld. Welk lan sta provincie of werelddeel zou u willen? Op een witte wand geeft dat mooie kleurrijke accenten!


Wereldkaart op steigerhout

Let op : voor optimale leesbaarheid van de landennamen op deze wereldkaart , adviseren wij om voor een afmeting van minimaal 60xte kiezen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Deze pin is ontdekt door Rosanne. De wereldkaarten kunnen gemaakt worden van verschillende materialen en zijn beschikbaar in diverse formaten.


Beide wereldkaarten hebben een andere uitstraling. Een steigerhouten wandbord in drie delen, elk 50x80cm, met een afbeelding van de. Houten wereldkaarten en wall art. Vol met ambitie maak ik op maat gemaakte meubels, kwaliteit staat bij mij voorop.


Wereldkaart op steigerhout

Elke fanatieke reiziger is gek op wereldkaarten en wereldbollen. Op de een of andere manier doen ze je meteen verlangen naar nieuwe bestemmingen en avonturen. Zo ook Jelle Weerts die al vanaf zijn e een boel toffe reizen heeft gemaakt. Hij ging op zoek naar een mooie wereldkaart om aan de muur te hangen maar kon niets vinden waarvan hij echt.


Op een wereldkaart met kraslaag kun je bijhouden welke landen en steden je al hebt bezocht. Je ziet meteen waar je al bent geweest en kunt gemakkelijke nieuwe reizen of stedentrips plannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts