maandag 26 december 2016

Lichtgrijs behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Fotobehang tegen lage prijzen. Bestel hier behang online. Behang Bauke Lichtgrijs kopen? Kwantum, daar woon je beter van!


Lichtgrijs behang

Nu zou je met verf aan de slag kunnen gaan, maar wist je dat je met lichtgrijs behang een luxere, egale look creëert? Met name bij dun papierbehang wil het weleens misgaan met plakken. Op zoek naar grijs behang ? Wil je lichtgrijs of juist donkergrijs behang ? Het Decomode vliesbehang Stones lichtgrijs is bedrukt met een steen dessin. Het dessin is weergegeven in de kleur lichtgrijs. Met dit behang creëer je eenvoudig een trendy of uitgesproken stijl in je huis.


Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Innocence Veertjes behang lichtgrijs offwhite. Industrieel behang Kenmerkend voor een industrieel interieur zijn stoere materialen. Metaal, grof hout, bakstenen, beton.


Heb je net een nieuwe woning of wil je je huidige woning een opfrisbeurt geven? Of je nu houdt van modern, industrieel of klassiek, er is altijd behang dat past bij je wensen. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan.


Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Het lichtgrijze behang met textielstructuur zorgt onmiddellijk voor sfeer en is goed te combineren met verschillende woonstijlen. Doordat dit behang dubbel zo breed is als ons standaard vliesbehang gaat het ook nog eens extra snel. We hebben een groot assortiment aan grijs behang voor iedere kamer in uw huis, van zachte poedergrijsnuances tot het prachtige houtskool- en leisteengrijs. Deze grijstinten werken goed op alle muren of op een muur die in het oog dient te springen.


Lichtgrijs behang

Vliesbehang breng je gemakkelijk aan en is ook gemakkelijk te verwijderen, zonder daar een behangtafel of afstomer bij nodig te hebben. Op een rol zit meter en is 1centimeter breed. Maak dan gebruik van onze stalenservice. Geef je muren een geweldige robuste look met dit behang met industriële golfplaten in lichtgrijs. De subtiele glanseffecten verrijken het dessin en geven het behang een elegante en luxe uitstraling.


Ben je op zoek naar nieuw vliesbehang voor aan de muur? Bij KARWEI vind je een ruim assortiment vliesbehang voor een scherpe prijs. Check de voorraad en bestel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts