zondag 18 december 2016

My first year fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist.

Specialistisch advies nodig? Deze lijst van 55x3centimeter biedt aan de linkerkant plek aan grote foto en aan de rechterkant aan kleine vierkante fotootjes: een plekje voor elke maand. Wit gelakt met ruimte voor babyfoto’s. De fotolijst heeft ophangogen aan de achterzijde.


Ook leuk om kado te geven als kraamkado. Het hele eerste jaar van jouw kindje samengevat op mooie plek. In het midden is ruimte voor een mooie foto van de eerste verjaardag.


Een persoonlijk cadeautje voor kersverse ouders en grootouders.

Met dit leuke fotolijstje kun je het hele eerste jaar van je kindje in een mooi fotolijstje bewaren, in een mooi ontwerp voor op je bureau, in de woonkamer of aan de muur kwijt. Met ruimte voor een klein fotootje elke maan zodat je kunt zien hoe je kindje verandert in het eerste. Wandfotolijst My First Year grijs. Perfect om te geven als kraamcadeau. Nu in de aanbieding van €3voor € 2deze my first year fotolijst van baby art is een speciale manier om een prach.


Onder de kleine lijstjes staan de cijfers van de maanden. Kies uit 1producten vanaf € 95. Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Een My First Year fotolijst als kraamcadeau. Koop deze My First Year fotolijst als kraamcadeau en combineer deze fotolijst met het tandendoosje en haarlokdoosje om zo een uniek kraamcadeau samen te stellen! Voor iedere maand dat het kind ouder wordt is er ruimte voor een fotootje, evenals voor de eerste foto van het pasgeboren kind. Een mooie wit geverfde houten fotolijst met een afbeelding van een schattige Roze Unicorn.


Leuk om als kraamcadeau te geven! Een fotolijstje met een leuke foto bijvoorbeeld! Als geschenk een leuk fotolijstje kiezen.

Bij Lucardi zijn er voornamelijk fotolijstjes gericht op baby’s. Zo hebben we een lijstje met ‘ my First year ’ met vakjes waar je foto’s van iedere maand in kunt doen zodat je kunt zien hoe je baby is gegroeid in het afgelopen jaar. Deze fotolijst staat heel leuk in de babykamer. Thuis begint bij LaVie homedeco, fotolijsten , woonaccessoires, lampen, klokken, kado’s, riet, enz!


De Jutter heeft deze fotolijsten groot ingekocht voor de laagste prijs! Zie hoe je kleine stap voor stap veranderd met deze super leuke My First Year fotolijst. Eenvoudig op te hangen met ophangogen. Geschikt voor foto van de geboorte en maandfoto's.


Fotolijst My First Year grijs. Het metalen frame heeft een luxueuze uitstraling en kan gebruikt worden voor zowel een jongen als een meisje. Afmetingen vensters voor maandfoto 5xcm. Het babyframe heeft een glazen afdekplaat.


Op werkdagen voor 15:bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts