donderdag 15 december 2016

Wekkerradio met iphone oplader

Op werkdagen voor 17:bestel morgen in Huis. Achteraf betalen mogelijk. Diverse Draadloze Opladers - Kies uit 45. Specialistisch advies nodig?


Deze chique wekkerradio met dubbele dock heeft een extra USB-poort zodat u drie apparaten tegelijkertijd kunt opladen.

En uiteraard verslaapt u zich met deze wekkerradio nooit meer! Wees sportief met de activity trackers, smartwatches en leg jouw acties vast met de action cams! Daarnaast heeft is er een ruim assortiment in drones, hoverboards, elektrische steps, televisies en magnetrons. De draadloze oplader ondersteunt normaal laden met een maximaal vermogen van Watt. Neem afscheid van losse draden op je nachtkastje, zorg voor minder slijtage aan kabels en poorten, ga voor het gemak van een wekkerradio met draadloze oplader.


Beschikt over ingebouwde draadloze oplader , met een vermogen van Watt. LED-tafellampen, autoladers of wekkerradio ’s met daarin een draadloos oplaadstation. De wekkerradio is uitgerust met een geurcapsule die een zachte geur afgeeft op het moment dat het tijd is om wakker te worden.

Zo kun je elke dag ontwaken met de geur van vers gebakken croissantjes of vers gemaaid gras. Heel simpel: neem een wekkerradio en ga goed gemutst de dag tegemoet. Als je de dag zonder muziek of sprekers wilt beginnen, dan kies je voor een alarmklok met sluimerfunctie. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor de laagste prijs op Beslist.


Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore! U kunt natuurlijk ook gewoon wakker worden met de radio of zoemer. Dankzij de klok-backup die op batterijen werkt, is er geen excuus meer om te laat uit u bed te komen.


Hoewel de wekkerradio compact is, beschikt deze over een groot en overzichtelijk inch-ledscherm. Hierop kunt u ook midden in de nacht duidelijk zien hoe laat het is. De radio beschikt over een digitale audiotuner en FM band. De wekker heeft diverse functie zoals een sleeptimer, buzzer met radio, dual alarm functie en snooze functie.


Met de Lenco wekkerradio van Lenco sta je nooit te laat op. Bekijk Lokale Aanbiedingen ? Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Met standaard Bluetooth kunt u met de Siesta Charge in een geweldig stereogeluid naar al uw favoriete muziek en podcasts luisteren vanaf elk slimme apparaat in de slaapkamer.

De Siesta Charge beschikt ook over allerlei handige functies, zoals aparte wekkers (die in te stellen zijn voor weekdagen, weekends, enz.), slaaptimer, keukenwekker en voorkeuzestation met sneltoetsen. Mis geen afspraak of je vlucht! Inschrijven verplicht u niet tot aankoop. Hierop kan je ook midden in de nacht duidelijk zien hoe laat het is. WEKKERRADIO MET QI OPLADER GOUR800SW -Fraai design wekkerradio uitgerust met de modernste techniek!


Dankzij een wekkerradio word je altijd rustig wakker met het geluid van je favoriete radiozender. Je kunt ook de zoemerfunctie instellen om een alarm te activeren in plaats van de radio. De instellingen van het apparaat zijn heel eenvoudig: je moet gewoon instellen hoe laat je wakker wil worden.


Met deze draadloze oplader laad je snel je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts