dinsdag 6 december 2016

Grijs grastapijt

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Is het gras groener bij de buren? Kom naar één van onze winkels voor meer info! Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.

Grijs kunstgras zorgt voor een luxueuze uitstraling. Met grijs kunstgras kunt u bijvoorbeeld een binnenruimte bekleden, uw beursstand aankleden of het gebruiken als buiten karpet. Van grijs kunstgras tot kleuren zoals zwart en oranje.


U kunt uw kunstgras afstemmen op de stijl van uw tuin. Bovendien zijn de matten van uitstekende kwaliteit en zijn ze eenvoudig op diverse ondergronden te leggen. Een grastapijt is niet alleen makkelijk te onderhouden, het staat ook erg mooi naast je sierbestrating. Zo heb jij de beste grasmat van de buurt.


Bij jou is het gras altijd groener, omdat de kleur hetzelfde blijft: groen als gras.

Maar zo’n grastapijt heeft nog meer voordelen. Zoals u van ons gewend bent ontvangt u maar liefst acht jaar garantie op uw grijze grastapijt. Naast grijs kunstgras hebben we een uitgebreid assortiment met gekleurd kunstgras in onze webshop.


Op de balkon, in de wintertuin of in het bereik van een pool – de grijze kunstrasen-tapijt ziet er overal goed uit en is heel robuust. Het grastapijt is gekleurd kunstgras met een luxe decoratieve afwerking voor functionele, trendy en creatieve toepassingen. Het kunstgras heeft een mooie uitstraling en voelt zeer zacht aan. Bij GAMMA bieden we je grastapijt aan, kunstgrastegels en kunstgras op maat. Je kunt in het menu links van de pagina aangeven welk type kunstgras je wilt, welke kleur, welk materiaal en welke gebruiksklasse.


Wil je eerst weten hoe het gras eruit ziet en voelt, bestel een Astaal kunstgras. Bekijk het kleuren kunstgras door stalen aan te vragen, of bekijk dit trendy kunstgras in onze uitgebreide showtuin. Natuurlijk kunt dit trendy kunstgras ook zelf ophalen. De tapijten zijn zeer eenvoudig te installeren waardoor je binnen de kortste keren kunt genieten van je onderhoudsarme gazon.


Leen Bakker biedt een ruim aanbod grastapijten. Altijd prachtig “gras” onder de gloednieuwe loungeset op het balkon, zonder dat u hoeft te maaien of de bruine, verdorde plekken hoeft te verbergen onder een bloempot. Met dit universele grastapijt met een lengte van 400cm en een breedte van 200cm creëer je dat tuin gevoel op je balkon.


Een grastapijt van kunststofvezels oogt nu niet alleen bijzonder realistisch, maar kan ook prima tegen langdurige belasting.

Maar de grootste sprong vooruit in de wereld van kunstgras is wel de duurzame productie. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


Met een mooie rustige uitstraling en voor meerdere doeleinden geschikt. Dit grijze grasmatje wordt vaak toegepast in patio’s en als terrasbedekking. Grastapijt Greenhills Groen kopen?


Ben je zat van je huidige terrastegels of ligt het er niet meer zo mooi bij? Met dit grijze kunstgras tover je je oude bestrating in een. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Het is bij veel teamsporten al jaren een begrip, en ook in je tuin zijn er tal van mogelijkheden met kunstgras.


Ook is gekleurd kunstgras een mooie oplossing om als karpet onder bijvoorbeeld uw tuinset neer te leggen. Zo beschikt u namelijk heel snel over een kunstgras karpet dat tegen elk weertype kan en gemakkelijk te reinigen is. Wat dacht u bijvoorbeeld van Zwart, Grijs of Oranje kunstgras? Met een kunststof grastapijt maak je het onderhoud van je tuin wel heel gemakkelijk. Een van de belangrijkste zaken waarin kunstgras zich onderscheidt van gewoon gras is dat het niet groeit.


Je ochtendje uitslapen opofferen om het gazon te maaien, is dus niet aan de orde. En het aanschaffen van een robotmaaier hoeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts