vrijdag 30 december 2016

Kaarsen wit

Kies uit producten vanaf € 195. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Een kaarsje aan in huis is heel gezellig.

Of het nu theelichtjes zijn in een mooi houdertje of chique kaarsen in een kandelaar op tafel. Ook zijn er geurkaarsen die lang branden en langzaam een heerlijke geur afgeven in huis. Kaarslicht zorgt voor sfeer. Geef je huis een gezellig sfeertje met onze kaarsen en kandelaars. Bekijk de geurkaarsen, theelichtjes en kandelaars op IKEA.


Voor 21:bestel is morgen. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Het woord Meterkaarsen zegt het al. Je hebt hier te maken met een zeer lange kaars. De kaarsen zijn gemaakt van stearine en de kleur is wit. Vroeger zag je deze kaarsen alleen maar in Kerken. Shop nu online of in één van onze winkels!


Zo goed als nieuw Ophalen. Geurkaarsen, stompkaarsen of dinerkaarsen, ze maken iedere ruimte een beetje mooier. Of je nu kiest voor grote kaarsen , kleine kaarsen of waxinelichtjes, ze brengen allemaal een beetje meer rust en warmte in huis.


De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. Dinerkaars Wit , 1stuks €4€450. De set bestaat uit vier kaarsen die 24.


De gotische kaarsen branden voor ongeveer uur. Brand de gotische kaarsen in een kandelaar naar keuze en maak het thuis gezellig! Zijn deze kaarsen niet naar.


Doordat deze kaarsen zoveel druipen is het aan te bevelen ze niet op een kwetsbaar oppervlak te zetten. Levertijd met u in overleg.

Hand gemaaakt bij Candlelight. De klassieker zoals deze bedoeld is: dat is de witte dinerkaars van Horecakaars. Deze stijlvolle gotische kaars past werkelijk in ieder interieur en geeft een romantisch licht op iedere tafel.


Doordat de kaars een brandduur heeft van uur, kunt u lang genieten van de sfeer die de kaarsen met zich meebrengen in uw horecazaak. Al onze kaarsen worden snel geleverd en vind je allemaal goedkoop online. Ons assortiment bevat verschillende mooie kaarsen , zodat er altijd voor je gelegenheid of interieur de juiste kaars tussen zit. Per kaars vermelden we hoeveel branduren deze.


Deze witte LED- kaarsen met kunststofcoating kunnen eenvoudig in je buitendecoratie worden geïntegreerd. De flikkerende kaarsen zorgen voor een aangenaam glinsterende zee van lichten in je huis of je tuin. Het realistische flikkeren van de kaarsen zorgt voor een warme en sfeervolle atmosfeer.


Kwantum, daar woon je beter van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts