donderdag 8 december 2016

Messenmap

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Keukenmessen goedkoop online. Messenmappen en foudralen zijn de veiligste manier om je messen te vervoeren en bij je te dragen in de horeca. Wij hebben diverse soorten in onze collectie.


Dan is een messenmap wat voor jou. Een messenmap of rolmap biedt plaats voor ongeveer tot messen en accessoires. Wil jij je messenmap vullen met handige messen?


Productomschrijving door messenshop. De map is voorzien van een klittenbandsluiting en is gemaakt van nylon. De messenmap werkt simpel: je vult hem met je eigen messen of andere tools en rolt de map gemakkelijk op. Je kunt de messenmap sluiten met twee gespen die aan de rol bevestigd zijn.


Dankzij de lange schouderband is de messenmap gemakkelijk te dragen over de schouder. Neem je de map liever mee in de han dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Sabatier, Victorinox en de meest gebruikte keukenhulpen.


Onze foedralen zijn gemaakt van stevig canvas en kunnen tegen een stootje. Deze leren messenfoudraal wordt met de hand gesneden uit, extra geolie vol nerf buffel leer. Vervaardigd van zwart nylon, gevoerd.


Messenmap

Met vakken voor flexibele inhoud (niet inbegrepen). Beschermflap met ritssluiting en opbergvakjes. Deze messenmap van diamant sabatier zorgt ervoor dat u uw messen veilig kunt vervoeren. Tsunehisa messen staan wereldwijd bekend om hun hoge kwaliteits koksmessen.


Deze serie koksmessen zijn heel licht en ook de snede is zeer fijn. Rond heft van Kersenhout en fraai Tsuchime en damast patroon , oftewel de Suminagashi. Deze degelijke Wusthof messenmap is geschikt voor keukenmessen.


Messenmap

De map is gemaakt van syntetisch materiaal en kan afgewassen worden. Openen en sluiten gaat eenvoudig dankzij de twee drukknopjes. Wit-loft messenrol gemaakt van plantaardig gelooid tuigleer dat handmatig verwerkt is tot een unieke messenmap voor items.


Het leer heeft een beschermende coating die het leer beschermt tegen vetvlekken. Hierdoor is de map makkelijk in onderhoud en maak je het snel schoon met een vochige doek. Bestel MESSENMAP 10-VAKS NYLON ZWART uit Buffetbenodigdheden voor de food professional bij HANOS Horeca Groothandel.


Messenmap

In deze leren messenfoudraal passen minstens messen met een lengte van cm. Uitermate handig voor het veilig transporteren van je messen, zeker in combinatie met de messenschedes. Vanaf €2- gratis verzending. Messenbeschermers bestel je nu online bij kookpunt. Zwarte messenmap van kunststof met klittenbandsluiting.


Diamant Sabatier Messenmap zwart nylon vaks. Opvouwbaar met beschermflap, die voorzien is van ritssluiting en opbergvakjes. De zes vakken bieden bescherming aan uw professionele gereedschap en zorgen voor jouw eigen veiligheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts