maandag 12 december 2016

Hammerite antraciet

Klusartikelen voor de laagste prijs. GAMMA metaallak antraciet 5ml is een roestwerende glanzende metaallak geschikt voor ijzer, staal of andere metalen. U hoeft de ondergrond niet voor te behandelen met een primer.


Deze GAMMA metaallak is een antiroestmiddel, grondverf en lak in één met een uitstekende hechting en geeft een langdurige bescherming aan alle ferrometalen binnens- en buitenshuis. Deze metaallak kan direct over roest aangebracht worden, er is dus geen grondverf meer nodig.

Dit product is kras- en stootvast, stopt het roestproces en geeft jaar bescherming tegen roest. Op zoek naar handige hammerite antraciet klusspullen? Vind de voordeligste en beste hammerite antraciet producten op VERGELIJK. De KARWEI metaallak hoogglans antraciet 7ml is een grondverf en metaallak in één.


De hoogglanzende lak is geschikt voor ijzer, staal en andere metalen. Een voorbehandeling met een primer is niet nodig. Het heeft een roestwerende werking met een uitstekende hechting en geeft een langdurige bescherming aan alle metalen binnen- en buitenshuis.


Met metaallak is het goed mogelijk om verschillende onderdelen van metaal een andere kleur te geven.

Metaallakken kopen bij HORNBACH. Of het nu gaat om een tv-beugel. Dankzij de speciale in1-formule is een primer of grondlaag overbodig. De droogtijd is kort zodat een verfklus die met een gewone verf dagen zou duren, nu in enkele uren klaar is.


Na uur is de verf regenvast. Deze zijn geschikt voor gebruik op metaal, ongelijke ondergronden en oppervlakken die heet kunnen worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het spuiten van een fietsframe, auto-onderdeel of kachel.


Klus artikelen voor lage prijzen. Een twee-in-één product: een grondig werkende anti-roest primer en een duurzame topcoat, in diverse kleuren. Kan direct op blank of enigszins geroest staal worden. Hammerite Zwart prijzen vergelijken. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.


Dit merk combineert namelijk een primer, afwerklaag én grondlaag in één product. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel al je klus artikelen online.


U kan op de diverse kleurafbeeldingen klikken om ze groot te bekijken.

In Verf of Spuitbus verkrijgbaar. Hitte vaste matte spuitlak voor metalen voorwerpen die verhit worden tot 6c. Goede producten van bekende. Bekijk online het Verf-assortiment van Action op Action. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Het is uitstekend bestand tegen extreem hoge temperaturen, tot wel 600°. Biedt duurzame bescherming. Doorstaat temperaturen tot 600°C. Eigenschappen: - Tweede laag aanbrengen na min. Bestand tegen temperaturen tot 600°C.


Wij gebruiken cookies om het bezoek nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie vindt u in onze webshop. Op de foto hiernaast zie je zo’n combinatie.


Je ziet dat de woning er strak en luxueus uitziet. De witte tint zorgt voor het moderne, terwijl antraciet zorgt voor een warme, maar toch strakke look. De lak is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden.


U vindt in onze webshop verschillende kleuren hamerslag verf, zowel in spuitbus als in blik. Onze hamerslag lak geeft een schitterend hamerslag effect. Dan bent u bij verfspecialist Macaverf.


Wij zijn tot wel goedkoper dan andere DHZ-zaken in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts