vrijdag 23 december 2016

Vuurvast glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Mica Glas tot goedkoper. Wij leveren mica, kachelruitjes, glasstrips, kachelglas maar ook grote platen hittebestendig glas voor uw kachel of open haard. Deze kunt u níet retourneren.


Gehard glas is zeer geschikt als armatuur glas en keukenbegelazing doordat het is voorgespannen en relatief lage temperatuurbelasting kan verdragen. Keramisch glas , ook wel bekend onder de naam kachelglas of vuurvast glas , is een glassoort welke door zijn samenstelling een hoge temperatuurbelasting kan verdragen. Wij leveren een compleet assortiment vuurvast materiaal en isolerende materialen tegen een goede prijs.

Al deze vuurvaste producten zijn zeer goed bruikbaar voor het bouwen van uw houtkachel, finoven, openhaar buitenhaar tuinhaard of barbeque. Hittebestendig glas , Kachelglas, kaminglas, Stove glass. Haerens staat voor de hoogste kwaliteit hittebestendig glas en is reeds jaar marktleider in vuurvaste ruiten voor kachels en haarden. Door zijn hoge hittebestendigheid is het ideaal om te gebruiken voor de kachel.


De lage uitzettingscoëfficiënt van het glas zorgt ervoor dat de ruit bij warmte en kou minder snel uitzet of krimpt. Graden voor glasvezelkoord kachel deurtjes te lijmen. Dit glas is ook niet duurder dan anderen, maar de functies en prestaties zijn veel hoger. Onze atelier-werkplaats geeft speciale zorg om het glas te snijden vooral wat betreft de maat-precisie, en ook in het vormgeven van de randen wat tot gepolijste randen leidt.


Kachelruitje vuurvast glas - hittebestendig tot 7°C. Zoek naar hittebestendig glas op de nieuwe KensaQ. De Voorburgse Glashandel levert diverse soorten hittebestendig glas.


Een kachelruitje op maat gesneden kunt u bestellen Zet in het bericht de juiste maat. Wij houden op voorraad: Kachelglas in de breedte en 40mm. Wij kunnen deze voor u op elke gewenste lengte afsnijden.


Op elke gewenste maat gesneden.

Speciaal hittebestendig glas voor vensters in houtkachels. Wordt gebruikt als vervanger van glas in houtkachels. Vloerplaat glas 70×70cm €6Product Bekijken.


Houtmand Baseline Vilt Grijs €7Product Bekijken. Aanmaakzakjes 384x Aansteken. Hitte bestendige mortel voor het metselen van open haar BBQ etc.


Glas -tegelboren Glasdoek Glasmat Glasovens Glasvezel Glasvlies Glasweefsel. Er zijn verschillende materialen, zoals aardewerk en glas , en ook schalen met deksel of zonder. Voor vlees is een braadslede ovenschaal handig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts