dinsdag 20 december 2016

Leenbakker woonboulevard breda

Topwaliteit meubelen voor de Laagste prijs. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bezoek de showroom van Zitmaxx. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken.


Grootste Collectie Woonkamer Meubels en Bankstellen. Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak. Zoek naar woonboulevard breda op de nieuwe KensaQ. Leen Bakker Breda heeft een ruim assortiment van zo’n 12. Je vindt in onze interieurwinkel onder andere koloniale, Mexicaanse, grenen en moderne meubels.


Meer in huis inbox Onze allernieuwste producten, blogs en ideeën. Openingstijden Leenbakker Kruisvoort in Breda. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.


Leenbakker woonboulevard breda

Onze woonboulevard is gevestigd op de Kruisvoort in Breda , gunstig gelegen aan de snelweg A16. En helemaal prettig: wij zijn maar liefst zeven dagen per week en 3dagen per jaar geopend! Op deze pagina zie je een overzicht met Leenbakker vestigingen in Breda. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Leenbakker vestigingen het meest in jouw buurt zijn. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden.


Hier kan je naar hartenlust winkelen, want wij zijn maar liefst 3dagen per jaar geopend. Bij Woonboulevard Heerlen doe je volop wooninspiratie op. Want met speciaalzaken voor huis en tuin is Woonboulevard Heerlen de grootste van Europa. We zijn goed bereikbaar én je parkeert gratis voor de deur.


Al jaar de laagste prijs van Nederland. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Plan en bespaar met Tiendeo!


Daarnaast worden er doorlopend verrassende collecties geïntroduceerd die inspelen op trends. Délifrance Breda Woonboulevard bezorgt bij jou! Bestel direct en geniet van onze huisgemaakte producten!


Leenbakker woonboulevard breda

De allerlekkerste baguettes. Ook kun je bij Woonexpress Breda gratis parkeren! Redenen genoeg om eens langs te komen in onze winkel. Hulp nodig bij de inrichting van je huis?


Gemak en servicebezorgservice. Bezorgservice: Bij een online bestelling kies je op welk adres en op welke dag je je bestelling wilt laten bezorgen. Bij Kwantum Breda vind je de mooiste woonartikelen!


Bekijk onze ruime collectie gordijnen en raamdecoratie, zoals vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en shutters. Je vindt de Hoogenboezem winkel in Breda op de Woonboulevard XL in Breda. Deze woonboulevard is gemakkelijk te bereiken vanaf de A16. Kom je met het openbaar vervoer? Er rijden een aantal bussen vanaf het station van Breda die jij kunt nemen om onze winkel te bezoeken.


De bussen 313en 3stoppen allemaal bij de halte Woonboulevard Breda. Breda Kruisvoort is in Breda gevestigd aan de Kruisvoort. De woonboulevard is goed bereikbaar per auto en u kunt gratis parkeren.


Leenbakker woonboulevard breda

De parkeerplaatsen zijn centraal gelegen, voor invaliden zijn speciale parkeerplaatsen gereserveerd. Woonboulevard Breda biedt een groot aanbod aan winkels op het gebied van meubelen, elektronica, slaapkamers, keukens en badkamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts