dinsdag 20 december 2016

Rolex duurste

Rolex duurste

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Het is ingelegd met diamant en de band is van karaats witgoud.


Om het af te maken zijn er ook briljantjes in verwerkt. Rolex is een vrij duur merk. We zochten uit wat de duurste rolex horloges zijn in een top 10. Het was een cadeau van zijn vrouw, die vanwege zijn liefde voor motorracen bezorgd was over zijn veiligheid. Tal van beroemdheden hebben het merk in hun hart gesloten en dragen hun geliefde klokje met trots.


Het laat zien wie je bent en wat je hebt bereikt. Ze kunnen ook dienen als mode accessoire, status symbool of verzamelitem. Sommige rijken of beroemdheden kopen graag een horloge met een ‘kijk-naar-mij’ factor. Deze factor is vooral te behalen als het horloge een paar centen heeft gekost, of zeg gerust een paar miljoen dollar kostte.


Rolex duurste

Dit is de top duurste horloges ter wereld. Waarom zijn deze horloges zo duur? In de eerste plaats zitten er dure onderdelen in, zoals zeldzame diamanten, meteoren of zelfs dinosaurusbot (ja, echt). We hebben een lijst met de duurste horloges in de wereld samengesteld.


Lees verder als je wilt weten waarom deze horloges zo bijzonder zijn en wat het verhaal erachter is. Was dat James Bon Eric Clapton of Rajendra Prasad (de eerste president van India, kom op)? Onze horloge-experts zochten naar de meest exclusieve modellen van het Real Madrid onder de horlogemerken en stelden deze top-samen. Daarnaast is het de gecompliceerdste Oyster aller tijden, die nog in ongekend goeie staat verkeerd.


Het winnende bod is ruim drie keer zo hoog als verwacht, experts hadden het horloge namelijk geschat op miljoen euro. Prijzen beginnen rond de drieduizend euro en kunnen oplopen tot zo’n 50. De reputatie van het merk en het statussymbool dat zo’n horloge is, zijn voor veel consumenten reden genoeg om te beginnen sparen. Het was het eerste horloge dat een eeuwigdurende kalender, de fases van de maan en een chronometer bevat.


Een bekend horloge om meerdere redenen. Dat is namelijk het model dat acteur Paul Newman droeg. Met afstand het duurste horloge ter wereld. De Chopard is het meest luxueuze horloge vervaardigd door de Zwitserse horlogemaker Louis Ulysee Chopard.


De gelukkige eigenaar krijgt dan ook wat: het opzichtige klokwerkje is versierd met hartvormige diamanten - een karaats witte diamant, een karaats blauwe diamant, en een karaats roze diamant. Ik denk dat dit mijn duurste horloge is, een gouden chrono die ik zo’n beetje compleet heb. Geen idee wat de waarde is, ik weet wel dat ik het een mooi horloge vind. Dit zorgt direct voor een uitstekend voorbeeld aan de hand waarvan prijsverschillen kunnen worden uitgelegd.


Vandaag wordt het luchtje verkocht voor €1. Dit dure luchtje is verkrijgbaar in twee geuren: Woody Oriental for men en Floral Oriental for women. Dit maakt het horloge de duurste Submariner ooit verkocht. En dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat er maar drie bestaan (eentje met een zwarte wijzerplaat en twee met blauwe).


Rolex duurste

Hierin zit namelijk een groot verschil. Als je ervan houdt om de mooiste pakken te dragen samen met dure accessoires, zoals hoge kwaliteit zonnebrillen en horloges, dan zijn de schoenen die je daarbij draagt vast net zo chique. Wees niet bang om de wereld je goede smaak te laten zien met een aantal van de grootste en beste merken op de markt. Aldaar ging het merk zich specialiseren in horloges in het duurdere segment.


Dat begrijpen wij, maar u weet natuurlijk dat er meer prachtige horlogemerken zijn. Daarom een overzicht van de duurste horloges die recent op de markt zijn gebracht. Wij zijn gevestigd in een prachtig pand in het Spiegelkwartier in Amsterdam, op loopafstand van het Rijksmuseum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts