woensdag 14 december 2016

Mega klok

Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Wij als fabrikant van het Mega System breiden onze markt wereldwijd in een zeer snel tempo uit.

Het Mega System is momenteel in al meer dan landen beschikbaar. Onze ervaring in de duivensport van al meer dan jaar en de zeer moderne elektronica, hebben ons tot de absolute nummer gemaakt. Door het aparte basisstation hoeft men geen stekkers aan te sluiten, het plaatsen van de klok op het basisstation is voldoende. Onze extra grote 3D-wandklok zal een geweldige aanvulling zijn op je interieur! Hij is ook een doe-het-zelf item, wat betekent dat je de grootte van de klok zelf kan bepalen op basis van jouw behoeften en voorkeur.


De klok heeft een glanzend uiterlijk die bijdraagt. Met onze radiogestuurde muurklok zal altijd de exacte tijd worden weergegeven! De zomer- en wintertijd worden ook automatisch ingesteld.


Dankzij de grote wijzerplaat en de duidelijke cijfers is de klok zelfs van ver.

Deze wooden clock heeft een elegant design met mooie afgeronde hoeken en past bij elke interieur. Plaats de eco-vriendelijke klok naast je bed en gebruik hem als wekker. De aardappel klok is voor de science geeks onder ons de ultieme gadget.


Het is heel simpel, net zoals een kind de was kan doen. Je hebt alleen aardappelen nodig en natuurlijk deze kit. Door de combinatie met metalen strips en aardappelen wordt er een batterij gemaakt dat genoeg energie produceert om een kleine klok te laten werken. Vind mega klok op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Wij hebben ook een grote keuze uit landelijke grote klokken zoals de Gare du Nord en de klok Metaal Creme Ara. Deze klokken passen zeer goed in een landelijke inrichting. U kunt ook kiezen voor een Grote klok voor uw kantoor of fabriekshal, hierdoor kan iedereen van elke afstand goed zijn hoe laat het is en vooral wanneer pauze is.


Grote chocolade klok gemaak van echte Belgische chocolade. Met deze oefenklok is het leren van klokkijken kinderspel: zestig slagen in het uur, zo gaat de grote wijzer rond. Het is ook mogelijk de klok te versieren met extra kerst chocolade en een logo van uw.


Wandklok unilux mega zwart. Extra grote zwarte wandklok met een diameter van 55cm. Ringkoppels naar de Mega klok. Een mega-klok met gestroomlijnde tijdweergave.

Reserveer er wel een hoop plek voor aan je muur want hij is ongeveer meter breed en meter hoog. Alle kleine individuele klokjes werken als een gestroomlijnd mechanisme samen om de tijd geportretteerd te krijgen. Dit is pas een toffe klok. Klokken -expert heeft een prachtig aanbod klokken voor u klaar staan.


Bent u op zoek naar een klassieke stationsklok, een opvallende designklok, een alarmklok voor in de vroege uurtjes of één van onze statige wandklokken, bij klokken -expert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts