dinsdag 13 december 2016

Blokker droogloopmat

Ringmatten zijn geschikt voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis. Zoek naar droogloopmat op maat op de nieuwe KensaQ. Bestellingen met een aankoopwaarde van minimaal €4- worden gratis bezorgd door PostNL pakketdienst. Voor artikelen die te groot zijn voor de normale pakketdienst gelden afwijkende bezorgkosten en levervoorwaarden. Deurmatten van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-. Je vloeren blijven schoner en droger door gebruik te maken van een droogloopmat of schoonloopmat. De droogloopmat zijn vaak gemaakt van katoen. Dit zorgt ervoor dat vocht makkelijk wordt opgenomen, waardoor er droog gelopen kan worden op de vloer.


De mat is super absorberend en neemt maar liefst keer het eigen gewicht aan vuil en water op. Bovendien is deze mat voorzien van een vrolijke print van een muis. Deze naaldvilt deurmat is gemaakt van een 1 polypropyleen naaldvilt vezel. Het motief van deze droogloopmat is dubbelribs, door dit ribmotief wordt het vuil zeer goed opgenomen door deze schoonlooptmat.


Blokker droogloopmat

De naaldvilt vezel is zeer sterk, daardoor is deze inloopmat zowel binnen als buiten te gebruiken. Ideaal als droogloopmat voor de voordeur. Bekijk het ruime aanbod op de website van Leen Bakker. Koop nu jouw deurmat online!


Droogloopmatten bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Door deze droogloopmat op maat te leveren zal deze aan al uw wensen voldoen. Een schoonloopmat wordt in de maatschappij vrijwel altijd een droogloopmat genoemd.


Blokker droogloopmat

De naam verklapt grotendeels al waar deze voor bedoeld is. Hij is bedoeld voor het droog maken van de schoenen en het kleine vuil te verwijderen als jij die buitendeur opent en je schoenen niet uit doet. We hebben matten in standaardmaten, maar ook deurmatten op maat.


Zo kun je er bijvoorbeeld een loper van maken. Voor een deurmat op maat moet je naar je lokale GAMMA, we verkopen ze niet online. Find droogloopmat op maat vandaag!


Deze droogloopmat verwijdert vuil en vocht van schoenen en houdt je vloeren schoon. De anti-slip mat is gemaakt van flexibel en toch duurzaam getuft polypropyleen, waardoor het vocht- en schimmelbestendig is. Dankzij het stevige gewicht en de anti-slip achterkant blijft de mat op zijn plaats. Want wat van buiten komt, willen we niet mee naar binnen nemen!


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Zeker niet als het ook nog eens krassen op je vloer kan veroorzaken. In ieder huis is een deurmat of droogloopmat dan ook van belang. Bij Kwantum vind je verschillende deurmatten en droogloopmatten voor binnen en buiten. Een droogloopmat zorgt er zoals de naam al zegt voor dat je schoenen ‘droog’ worden, het heeft namelijk een erg goede drogende werking.


Blokker droogloopmat

Het is dan ook gemaakt van katoen. Het nadeel van een droogloopmat is dat de katoenen pool vaak plat blijft liggen waardoor het vuil bovenop de mat ligt. Ook op maat vanaf rol, bestel online. Je kunt een mat met een leuke quote of boodschap kiezen, die iedere dag een glimlach oproept.


Of ga voor een welkomstmat, die iedereen bij het in- en uitlopen positief stemt. Er zijn vele soorten deurmatten, voor binnen- en buitengebruik. Een katoenen droogloopmat heeft een hoge vochtabsorptie, een nylon schoonloopmat heeft een betere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts