dinsdag 6 december 2016

Fotolijst formaten

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig?


Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Dit zijn de meest voorkomende lijst formaten voor uw lijsten, fotolijsten en lijsten. Standaard maten zijn goedkoper en vaker sneller te leveren.


De maten hieronder zijn afkomstig van verschillende leveranciers. Bij alle fotolijst producten hebben we standaard afmetingen voor u geselecteerd en voor fotolijsten op maat hebben wij bij elke product een maatwerk button geplaatst. Daar kunt u elke gewenste lengte, breedte en aantal invoeren. Veilig en makkelijk betalen via de beveiligde verbinding van MultiSafepay. Hierdoor heeft u een ruime keuze aan betaalmethoden.


Fotolijst formaten

Onze pakketten worden verstuurd met. Via onze afmetingen pagina kunt u snel navigeren naar de fotolijsten in het formaat dat u wenst. Kunt u via deze pagina niet direct het gewenste formaat vinden van uw fotolijst , kijk dan eens bij onze overige maten.


Bij Xenos vind je heel veel verschillende formaten fotolijsten. Wij bieden kwalitatieve fotolijsten in bijna alle formaten en kleuren. De lijsten worden in onze lijstenmakerij met de hand op maat gemaakt.


Fotolijst formaten

We leveren prachtige en unieke fotolijsten voor je foto in verschillende maten waarbij je de keuzen hebt uit heel veel verschillende soorten en materialen. Van houten fotolijsten tot aluminium fotolijsten op maat. Onze lijstenmakers werken met veel passie en toewijding aan jouw fotolijst 13x18. Daarnaast vind je bij fotolijsten. Ook andere formaten zijn bij ons mogelijk.


Bijvoorbeeld een vierkant model fotolijst 13xof een groter formaat zoals de fotolijsten 70x100. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Kies uit 1producten vanaf € 95. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp.


Trouwens, deze fotolijsten dienen perfect als cadeau of geschenk. Een fotolijst in een groot formaat vind je niet altijd zo gemakkelijk, of het nu voor een poster, een affiche of een vergroting is. Fotolijsten voor grote formaten.


En liefst tegen een betaalbare prijs natuurlijk. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. De populariteit van vierkant fotograferen wordt als maar groter en daarmee zijn er ook steeds meer foto’s die afgedrukt worden in vierkante formaten. Aformaat wissellijsten, fotolijsten en posterlijsten. Bij ons in de webshop kun je terecht voor diverse formaten , stijlen en kleuren.


De juiste lijst voor je poster, kunstwerk, diploma of foto. En dat voor de scherpste prijs. In onze lijstenmakerij worden de lijsten met veel aandacht gemaakt door onze vakmensen. Iedereen kent wel het formaat 10x15cm wat nog altijd één van de meest gebruikte formaten is. De meestvoorkomende formaten noemen we de standaardformaten van een fotolijst.


Daaronder bijvoorbeeld verschillende houteffecten, zoals wortelnoten, kersen of eiken, maar ook een fotolijst hout met een hele smalle, strakke rand of een houten fotolijst met een hele brede, dominerende rand. Vierkante fotolijsten zijn iets unieks aan de muur. Daarom vindt u in onze fotolijsten webwinkel het grootste assortiment van Europa aan vierkante fotolijsten. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal te combineren met rechthoekige fotolijsten.


Denkt u maar eens aan een mooie collage aan de muur van allerlei verschillende rechthoekige en vierkante formaten. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm. Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode.


Héél veel keuze: de twijfelaar wordt het er misschien niet gemakkelijker door gemaakt, maar hoe fijn is het als je precies de fotolijst vindt waar je naar op zoek bent? Met het brede assortiment van Lijstentoko zit die kans er namelijk dik in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts