woensdag 21 december 2016

In the mood poef

Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Tuinstoelkussens van topmerken. Uiteraard bij Tuinkussenstore! Ontwerp uw huis met bijpassende Poefs.


In the mood poef

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Bestel Poefen online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Materiaal: De poef is gebreid met een dikke en stevige draad van 1 katoen. In The Mood Poefs koop je eenvoudig online bij bol.


Of tover de gebreide poef om tot decoratief bijzettafeltje door het te combineren met een mooi aangekleed rond dienblad. De poef heeft een lengte en breedte van 40cm en een hoogte van 45cm, en is gemaakt van katoen en heeft een polyester vulling. Merk: In the Mood Kleur: Taupe Afmetingen: 40cm x 45cm. Natuurlijk is de poef ideaal om te fungeren als voetenbankje.


In the mood poef

Maar het is meer dan alleen maar een onderuithanghulpje! Ze zijn niet alleen praktisch maar hebben ook een grote decoratieve waarden. Poef Into The Woods uit de collectie van Colorique is een fijne accessoire om neer te zetten in de kinderkamer of de speelhoek in de woonkamer. De poef is voorzien van een stoffen hoes, waarin verschillende prints en kleuren met elkaar worden gecombineerd. Het thema van de serie Into The Woods, vlinders en hartjes, spelen de hoofdrol in dit.


De vintage producten worden onder andere gemaakt van gerecycled tentdoek, canvas, wol en leer. De uitstraling is stoer en robuust en past bij vele stylen in huis. Goed te combineren met bijpassende kussens uit onze collectie. Poef Vintage van het merk LABELis een trendy poef , uitgevoerd in de kleur army. Poef Vintage, gemaakt van katoen en polyester heeft op alle zijden een prachtig geweven print, bestaand uit een medaillon in het midden en sierlijke vormen.


In the mood poef

Achteraf betalen mogelijk. Alle poefs vind je op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons unieke assortiment poefs. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Let op koopjeshoek : aan onderzijde poef zit een gaatje in de stof. Koop hem snel bij onze partner webshops. Vintage Poef is een mooie aanwinst voor een store jongens kamer of om gezellig bij te zetten als klein tafeltje. Deze elegante, stijlvolle poef is voor heel veel doeleinden te gebruiken en geeft een interieur karakter.


Dan kom jij van dit merk vast helemaal in the mood. En dat zijn niet zomaar accessoires, deze worden gekenmerkt door een verscheidenheid aan bijzondere kleuren, prints en materialen. Tja, als je daar niet van in the mood komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts