vrijdag 16 december 2016

Muurdecoratie huiskamer

Hollandse Hoogte en Teylers Museum! Bekijk ons unieke assortiment wanddecoraties. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Wanddecoraties koop je eenvoudig online bij bol.


Kies zelf je exacte afmeting, het type frame en koop muurdecoratie waar jij enthousiast van wordt! Muurdecoratie precies zoals jij het wilt. Je vindt alleen de mooiste muurdecoratie bij Wallstars.


Muurdecoratie huiskamer

Vraag een vrijblijvende impressie aan. Kun je je wanddecoratie voor je woonkamer niet vinden? Wand- en muurdecoratie online kopen. Heb je inspiratie op gedaan voor de muurdecoratie van jouw woonkamer?


Ga dan lekker aan de slag met je opgedane ideeën. Grote kans dat je bij onze inspiratie ook informatie vind met betrekking tot verkooppunten, zodat je de wanddecoratie online kunt kopen. Soms hebben we deze informatie niet. Met muurdecoratie zoals fotobehang, wandpanelen of beschrijfbare verf geef je elke kamer een bijzonder toets.


Muurdecoratie huiskamer

Op deze pagina vind je heel wat leuke ideeën om die saaie muren om te toveren tot de blikvanger van je interieur. De basis van stoere materialen is er vaak al in een industrieel interieur en die kun je doortrekken in je meubels en muurdecoratie. In een industriële woonstijl passen meubels met bijvoorbeeld leer, metaal en onbewerkt (sloop)hout heel goed. Laat dit ook terugkomen in de aankleding van de ruimte. Decoreer je wanden met muurdecoratie.


Iets aan de muur fleurt je muur namelijk op. Een van de bekendste vormen van wanddecoratie is de muursticker. Ben je op zoek naar muurdecoratie voor de kinderkamer, voor wanddecoratie voor je woonkamer of een mooi schilderij voor in de tuin? Bij ons vind je vast wat je zoekt! Je hebt ons vast al voorbij zien komen op instagram waar je regelmatig onze mooie producten bij mensen thuis voorbij ziet komen.


Bij Kwantum slaag je altijd voor je muurdecoratie , zoals wandborden, canvas schilderijen en wandhangers. Zo is er altijd wel iets wat bij je smaak past. Je eigen wanddecoratie samenstellen? We zijn één van de grootste online shops van Europa op het gebied van muurdecoraties.


Woononline heeft een dusdanig groot aanbod stijlvolle banken, stoelen, tafels en kasten en waarvan er hoe dan ook exemplaren bijzitten. Bekleed je muren op fraaie wijze. Gelukkig kun je elke gewenste raamdecoratie kiezen of stel je gewoon je eigen raamdecoratie samen. Je kiest voor muurdecoratie industrieel door een betonlook aan te brengen, iets dat je in verschillende kleuren kunt doen.


Er is voor ieder wat wils: fotocanvassen, posters en alu posters. Aan jou om te kiezen wat je voorkeur wegdraagt voor je huiskamer , je slaapkamer of die van je kinderen! Van woonkamer, keuken tot badkamer.


Merken zoals Fraaiheid met het geniale wandsieraad MUUS, de massieve beukenhouten houder HOLD IT wand van designer Roosmarijn Knijnenburg of muurhaak HOOK van HAY. Naast ons uitgebreid aanbod fotolijsten, muurstickers en behang vind je hieronder nog heel wat andere trendy producten om je muren mee aan te kleden. De muur verdient een sieraad! Er is dus vast en zeker ook voor jou een leuke muursticker, die bij je inrichting past en waarmee je die saaie muur heel eenvoudig en snel aangenamer maakt om naar te kijken. Voor welke muurdecoratie ga jij?


Decoratie voor de kinderkamer of de babykamer. Kinderen groeien en ontwikkelen zich heel snel. Als ze ergens veel spullen voor aan je muur hebben… Oke, sommigen wil je echt niet in je huiskamer ophangen, maar iets van een leuke vakantie aan je wand kan een heel goed gevoel geven.


Nog een canvas idee voor aan de muur: maak een foto zwart wit op felgekleurd onderdeel na!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts