donderdag 8 december 2016

Witte textielverf

Witte textielverf prijzen vergelijken. Bestel simpel en snel jouw schoonmaak. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Wil je de versleten plekken op je zwarte broek weer zwart maken of je witte T-shirt een leuk kleurtje geven?

Textielverf koop je eenvoudig online bij bol. Met textielverf ziet jouw kleding er weer als nieuw uit. De textielverf geeft een langdurig kleurresultaat. Kies voor handwasverf en machinewasverf in een groot aantal kleuren. Snelle levering, dagen bedenktijd en gratis retourneren!


Kom langs in één van onze inspirerende winkels in Nederland. Artikelen tot van in totaal.

Wil jij je witte kleding een andere kleur geven? Trekpleister biedt een ruim assortiment textielverf. Kies jouw favoriete kleur in handwasverf of machinewasverf en geniet van een langdurig kleurresultaat. Dat is hoofdzakelijk geschikt voor natuurlijke vezels.


De meest makkelijke gordijnen om te verven zijn witte katoenen gordijnen. Wit als een onbeschreven blad. Je kunt deze makkelijk van een kleurtje voorzien.


Onze textielverf is afkomstig van Viktoria Boya. Door jarenlange productontwikkeling is de verf ongeëvenaard in hechting van de kleuren op je stoffen. Onze producten zijn niet schadelijk voor het milieu en veilig in het gebruik. Zoals bijvoorbeeld polyamide (nylon), mengsels met polyester geven een lichter resultaat als de aangegeven kleur. Ontdek de textielverf van DYLON en blaas je garderobe nieuw leven in, fris vervaagde kleding op of geef een ruimte een vleugje kleur.


Deze textielverf is niet kleurecht. Er bestaan manieren om van eenvoudige plakkaatverf textielverf te maken. Door de verf te mengen met Creall textielmedium volgens de aanwijzing op de verpakking van de textielmedium, kun je ook deze verf op stof gebruiken.

De kleuren kunnen onderling gemengd worden. Info over textielverf wit. Resultaten van zoekmachines!


Gebruik je toch donkere stoffen, breng dan eerst een laagje witte textielverf aan voor een betere dekking (meerdere laagjes kunnen nodig zijn om een dekkend resultaat te krijgen). De metallic kleuren kunnen op zowel donkere als lichte stoffen gebruikt worden. Dylon textielverf , snel en eenvoudig alle kleuren Ook groot verpakking ! Geschikt voor kleding en andere textiel. Na droging is het wasbestendig tot graden.


Lees meer over het assortiment verfproducten van DYLON en ontdek hoe je je kleding perfect verft met onze producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts