woensdag 21 december 2016

Madam stoltz tijdschriftenrek

Kies uit 1producten vanaf € 20. Metalen tijdschriftenrek voor aan de wand. Pimp je wand met dit magazinerek van draadmetaal. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Madam stoltz tijdschriftenrek

Deze pin is ontdekt door Maaike Van Rooden. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Het tijdschriftenrek kan opgehangen worden aan de muur en is gemaakt van metaal. Hang hem aan de muur en doe er je leukste tijdschriften in!


Verdienen jouw leukste tijdschriften een mooi plekje? Doe wooninspiratie op via onze website! Op dit moment is antiek brons heel hip en dit zie je dan ook veel terug in het assortiment. Be inspired by the MADAM STOLTZ atmosphere and the sense of HOME SWEET HOME.


Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Voorraad stuk Aantal Voeg toe aan winkelwagen. Het rek is in verschillende woonstijlen te combineren! Magazine rek voor al je post en kranten.


Het grootste deel van de collectie wordt in Pernille’s geliefde India geproduceerd. Ook bloempotten, opbergers, servies, bamboe enz. Vind je het ook zo zonde om je mooie tijdschriften te laten verdwijnen op. De krantenbak is nuttig en moet zeker functioneel zijn, maar daarnaast moet het item ook nog eens heel mooi zijn om te zien.


De lectuurbakken van Furn. Kaartenrek in koperkleur met houten accenten. Het is een stoer en industrieel tijdschriftenrek en verkrijgbaar in kleuren!


Stoere opberger voor je tijschriften in oud messing met houten accenten (voor de kleur, zie laatste foto). Handige opberger en tevens een mooie blikvanger! Name (required) Mail (will not be published) (required) Website.


De tijdschriften staan prachtig aan de muur in dit leuke, stoere tijdschriftenrek. Het wandrek is van metaal in een antiek koper kleur met hout afgewerkt. In ieder vak passen meerdere tijdschriften.


Een kruk komt altijd van pas. Op werkdagen voor 22:uur besteld. Handig te gebruiken voor je brieven, tijdschriften of borden of kaarten. Natuurlijk helemaal leuk op je Stoer Metaal plankdragers.


Madam stoltz tijdschriftenrek

De afmetingen van zijn 8x18xcentimeter. De producten worden op verschillende plekken over de wereld geproduceerd. De artikelen die echt vernieuwend zijn pikken we er gelijk uit en zul je bij wonenmetlef. Vooral de madam Stoltz lampen, kaarsen, kandelaars en waxinelichthouders vinden wij erg eigentijds.


Tijdschriftenrek Zeta metaal zwart van het Nederlandse merk Woood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts