dinsdag 6 december 2016

Feng shui slaapkamer

Slaapkamers online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.

De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Kledingkasten vanaf €2online. Aan de slag met feng shui in je huis?

Wij hebben naast deze feng shui slaapkamer tips ook tips voor feng shui in de woonkamer. Wil je meer lezen over feng shui en je kennis en ervaring met feng shui uitbreiden? Neem dan eens een kijkje bij een van de onderstaande feng shui boeken. Het Feng Shui inrichten van je slaapkamer zal jou helpen je slaapomgeving te optimaliseren voor een betere nachtrust!


Bij het Feng Shui inrichten draait het om het creëren van een aangename en harmonieuze sfeer die zorgt voor positieve energie in je slaapkamer. Deze bieden een uitstekende combinatie van massa en zachte, ondersteunende Feng Shui -energie voor jou en je slaapkamer. Terwijl jij in slaap valt gaat je lichaam aan de broodnodige herstelwerkzaamheden beginnen.


Wieke van Leeuwen is Red Ribbon Professional Feng Shui Consultant aangesloten bij het Internationale Feng Shui Gilde. The International Feng Shui Guild is a large worldwide network of professionals who are shaping the future of Feng Shui and its practical application in the home, business, and community. In je slaapkamer breng je de meeste tijd door. Het zou dus een oase van rust moeten zijn.


Toch lig je er vaak te piekeren en te woelen. Met feng shui breng je rust in je slaapkamer. Maak je het een plek waar lichaam en geest in balans komen. Een grote groene Monstera past helemaal in het feng shui -straatje.


Electrische apparaten in je slaapkamer veroorzaken een elektromagnetisch vel wat een negatief effect heeft op je Chi.

Haal zoveel mogelijk apparaten weg. De slaapkamer feng shui inrichten voor een betere nachtrust Hoe de slaapkamer is ingericht, speelt een belangrijke rol om ontspannen te kunnen slapen. Het is gericht op harmonie tussen vormen tussen de natuur en leefomgeving. En Feng Shui master Nina Elshof weet precies hoe je de flow in je slaapkamer optimaal krijgt zodat je er voortaan écht ontspant. Feng Shui heeft een aantal aanwijzingen die je kunt gebruiken om een slaapkamer zo optimaal mogelijk in te richten.


Vaak denken we bij feng shui aan wat bizarre oosterse regeltjes, maar wist je dat veel interieur designers vrijwel allemaal de feng shui filosofie toepassen als basis voor hun designs? Wanneer het geluid en de geuren niet te verhelpen zijn, kunnen rustige muziek en etherische olie je helpen om je slaapkamer zo Feng Shui mogelijk te maken. Alleenstaande objecten dragen niet bij aan een Feng Shui slaapkamer. Voel je je vaak alleen in je slaapkamer , dan is het tijd om eens uit te zoeken wat de oorzaak is van deze gevoelens.


Je slaapkamer feng shui inrichten. Juist omdat de slaapkamer één van de kamers is waar je veel uren doorbrengt, is het belangrijk dat deze op een goede manier is ingericht zodat jij ook echt tot rust komt en goed kunt slapen. Het zijn eigenlijk richtlijnen hoe je ruimtes kunt indelen zodat je er relaxed en vrolijk van wordt.


Feng Shui gaat er namelijk vanuit dat je beïnvloed wordt door je omgeving. Belangrijke basics vind je daarom in onze Feng Shui Tips voor ieder huis. Een Feng Shui slaapkamer is een mooie, gebalanceerde ruimte zonder overbodige spullen. Je kunt er volledig tot rust komen na een drukke werkdag.


De Feng Shui slaapkamer past ook in een moderne inrichting, zolang je kiest voor de juiste decoraties. Hier zijn zeven Feng Shui -stappen waarmee je je slaapkamer een verfrissende boost kunt geven 1. Ja, dat geldt ook voor de inhoud van je kast. Volgens Feng Shui staat rommel voor stress, stilstand en zwaarte. Dingen die je niet wilt in je huis, en al helemaal niet in je slaapkamer. Ruim dus op en zorg voor genoeg lege ruimte.


En vergeet niet, je slaapkamer is geen bureau of fitnessruimte. Verwijder alles wat met werk of sport te maken heeft. Onze feng shui -tips gelden natuurlijk ook voor de kinderkamer.


Feng Shui interieur: Algemene regels. Feng shui , ook voor de kinderkamer! In een Feng Shui interieur is het belangrijk voldoende ruimte vrij te houden zodat er ruimte is voor nieuwe energie. Hou de deuren ook vrij zodat de Chi doorheen de woning kan stromen.


Deze algemene regels zijn toepasbaar voor de volledige woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts