dinsdag 6 december 2016

Hoogglans meubelplaat

Hoogglans meubels van alle merken! Voor de laagste prijs op Beslist. Vergelijk en bestel via beslist. Ruime keuze tegen lage prijzen.


Professionele plaatmaterialen, strak op maat voor de beste prijs! Meubelplaat (61) Regaalstrip (12) Tafelblad (3) Toon meer Toon minder.

Controleer je e-mail adres. Door zo’n meubelpaneel van GAMMA met houtlook toe te passen, geef je jouw meubels een klassieke of rustieke uitstraling. Het gebruik van veel hout en planten geeft je interieur een natuurlijke uitstraling.


Zoek je een modernere sfeer? Ga dan voor een mat of hoogglans meubelpaneel in het wit, of kies juist een chique meubelpaneel in het zwart. Je kunt deze meubelpanelen bijvoorbeeld gebruiken voor het maken van meubels en boekenplanken.


Deze coating wordt ook wel een dessin genoemd. Een meubelpaneel is in verschillende soorten dessins verkrijgbaar.

De variant die je het meeste ziet is de hoogglans witte variant, maar meubelpanelen zijn ook verkrijgbaar met een gelamineerde top coat. Hier hebben wij vensterbanken die ook in hoogglans wit zijn gefineerd. Deze moest ik laatst zagen voor een klant. Met een stuk schildersplakband en rustig met de zaag door het hout heen was dit goed te zagen. Ik heb nog nooit hoogglans meubel panelen gezien, maar ze zullen vast wel ergens te verkrijgen zijn.


Meubelpanelen voor jouw klus vind je bij Praxis. Onder andere voor meubel- en interieurbouw. Maak een nieuw meubel met de meubelpanelen en timmerpanelen van GAMMA. Meubelplaten zijn niet geschikt voor het afwisselende weer van Nederland en daarom zijn ze alleen geschikt voor binnengebruik.


Alles online en bouwmarkt. Berken multiplex HPL in diverse kleuren voor de beste prijs! Met meubelpanelen kan je jouw eigen idee voor een nieuwe kast, salontafel of ander meubelstuk vorm geven. Dit hoogglans tv-meubel zal de blikvanger van uw woonkamer of entertainmentkamer worden. De kastjes hebben ruim voldoende opbergruimte en het ruimtelijke ontwerp heeft een mooie uitstraling.


De stevige constructie van dit multi-media meubel maakt het zeer duurzaam. De hoogglans afwerking geeft het meubelstuk een elegante uitstraling en sfeer. Maak je keuken compleet met onze bedekkingspanelen en sierlijsten voor de IKEA keukenkastjes of een IKEA keukenblok.

Bekijk en bestel online op IKEA. Welkom bij de hoogglans meubelen outlet van Aktiewonen. Hier vindt u een verzameling aan zeer scherp geprijsde artikelen, bestaande uit overstock, showmodellen en licht beschadigde artikelen. Heeft u vragen, of wilt u meubelpanelen bestellen?


Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier! Op zoek naar een meubelpaneel? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan meubelpanelen.


Ik ben nu voor het eerst meubels aan het maken. Nu wil ik de meubelpanelen op maat zagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts