maandag 26 december 2016

Rood latex jurkje

Ontdek onze unieke Jurken , van floral tot leopard! Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Wees de eerste om dit product te waarderen.


Aan mandje toevoegen Voeg toe om te Vergelijken Aan verlanglijst toevoegen.

Tijdloos, charmant en vrouwelijk. Hij valt op de knie en sluit perfect aan. Gewaag uniek en sensationeel om te dragen!


Dit rode latex jurkje van Latexwear hult je lichaam in spannend strak latex dat je vrouwelijke vormen uitdagend naar voren laat komen. Het voelt aan als een tweede huid en geeft jou de ultieme latexsensatie. Hij heeft een ronde halslijn en is mouwloos.


Aan de voorzijde zit over de gehele lengte een ritssluiting waar je tevens het decolleté mee kan bepalen.

Sexy kleding en sexy lingerie tegen betaalbare prijzen? SassyMania heeft een ruim assortiment sexy jurkjes , sexy rokjes en sexy lingerie direct uit voorraad leverbaar. Dit jurkje is effen van kleur en valt tot halverwege het bovenbeen. Bestel eenvoudig online en ervaar het gemak van SassyMania. Sexy Burlesque, Sexy jurkjes , sexy strandmode en nog veel meer voor de modebewuste vrouw.


Xl: 7- super sexy rood met zwart latex cocktail jurkje. Latex jurk rood zwart sexy cocktail kinky party mt. De rode mini- jurk met lange mouwen heeft een rits die kan worden gedragen op de voor- of achterkant.


Latex kleding van standaard tot design in alle kleuren en maten. Going to bitch of een ander feest met dresscode. Je statement is snel gemaakt, want een rode jurk spreekt voor zich. Of je nu kiest voor een cocktail, mini- of maxidress - geen blauwe maandagen meer voor jou.


Rood is niet voor niets de kleur van kracht. En van de liefde, dus de ideale outfit voor een date. Shop Jurk online bij terStal.

Gratis verzending vanaf €45. Bekijk meer ideeën over Kleding, Lederen jurken en Jurken. Op Speurders vind je Latex Mini Jurkje - Rood. Het is bewezen dat vrouwen die gekleed gaan in rood een sterkere onderhandelingspositie hebben.


Rode jurkjes zie je dan ook niet voor niets vaak voorbij komen in de categorie zakelijke jurkjes. Kim Kardashian presenteerde onlangs haar nieuwe parfum Fleur Fatale en trok voor de gelegenheid een latex jurkje uit de kast. Bekijk een overzicht van vrouwelijke sterren die meedoen aan de latex -trend.


Bekijk en koop je ideale jurkje door te zoeken op kleur, prijs, type of merk! Spannen sexy, klassiek, intens: de rode jurk is alles! Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.


Verder zijn jurken ook geschikt voor elke gelegenhei doordat jij een jurkje vrouwelijk en sexy kunt dragen naar een diner, maar ook stoer en casual tijdens een dagje shoppen. Bij My Jewellery vind jij een groot en gevarieerd aanbod in jurken , zodat elke vrouw een jurk kan shoppen in haar stijl. Uit de travelcollectie ( polyamide en elastan) van Japan TKY komt deze losvallende jurk met puntkraag en knopenrij op het voorpand. Het soepele materiaal en de verschillende figuurnaden maken dit tot een stijlvol jurkje. Het jurkje is verkrijgbaar in de kleuren zwart en warm rood en heeft steekzakken op de voorkant.


Merken: Brizjie Jela London, Coquette en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts