dinsdag 20 december 2016

Waterafstotende beits

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Alle Beits vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw verfspullen online. Paintseal Pro maakt houtverf en beits waterafstotend.


Waterafstotende beits

Unieke formule, gebaseerd op de nieuwste Nanotechnologie. Dit additief is gebaseerd op nanotechnologie waardoor het zich op moleculair niveau mengt met de vloeistof. De verf of beits wordt door en door vochtwerend.


Sigmalife DS Acryl Satin is een vochtregulerende en waterafstotende beits die snel droogt en reukarm is. De beits is watergedragen en transparante en geschikt voor buiten en binnen. Het product is op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). Waterafstotende verf kopen?


Waterafstotende beits

De muurverf kan water afstoten, waardoor je daar ook in de natte ruimte of bij veel vocht goed gebruik van kunt maken. Tip: waterafstotende producten stoten zowel water als vuil en spetters van vet of olie af. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Check de voorraad of bestel direct online. Gebaseerd op nanotechnologie zorgt Pansar ervoor dat de poriën van het hout worden afgesloten waardoor het hout waterafstotend wordt. Het hout blijft wel ademen maar neemt geen water meer op waardoor ook de houtkleur langer wordt behouden en het schoonmaken gemakkelijker wordt.


Waterafstotende beits

Rambo Beits Dekkend is een vochtregulerende beits voor hout in de tuin. Deze beits trekt diep in de ondergrond en werkt dus impregnerend en werkt waterafstotend. Geschikt voor schuren, schuttingen, tuinmeubelen en gevelbetimmeringen, daklijsten, tuinhuizen, poorten en tuinmeubel. Een laag beits biedt uitkomst!


Door het hout te beitsen , bescherm je het tegen invloeden van buitenaf. Beits trekt namelijk dieper in het hout dan verf en heeft een vochtregulerende werking, waardoor het vocht er wel uit kan, maar niet in. Zo hoef je nooit meer te stressen wanneer je een drankje morst.


Door de geconcentreerde formule is een toevoeging van - wt (soortelijk gewicht) voldoende. Waarvoor is dit product geschikt? Schuttingbeits is een waterafstotende beits die de schutting beschermt tegen weersinvloeden, zoals regen en zon. Beits bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken.


Let op: CetaBever schuttingsbeits kan niet aangebracht worden op. Cetabever schuttingbeits grey wash l is een watergedragen beits , verkrijgbaar in verschillende transparante kleuren. Steigerhout, hardhout, bankirai: Tenco beits is geschikt voor alle soorten hout. Zoek je een waterafstotende beits die lang zijn kleur behoudt?


Kies dan voor Tencomild dekkend. Tenco Steigerhoutbeits is op zijn beurt weer ideaal om meubels die echte, doorleefde grey wash of white wash look te geven. Haal buitenbeits als je van plan bent om houtoppervlakken buitenshuis te behandelen. Hoe lichter de beits , hoe meer olie deze bevat. Hout is een kostbaar bouwmateriaal, verduurzamen en de levensduur verlengen is een must.


Zo kun je hout behandelen, impregneren en waterdicht maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts