donderdag 1 december 2016

Gordijnen trends

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Voordelig en snel in huis! Kant en klare vtwonen gordijnen. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Door te werken met jaloezieën in een stoere kleur geef je de woonkamer een strakke en moderne uitstraling.


Met pastelkleurige stoffen gordijnen maak je van je slaapkamer een rustplek met een romantische touch. Het klinkt hol, kil, leeg en kaal. Een prachtig ingericht huis zonder gordijnen is gewoon niet af.


Ze geven warmte, sfeer en ze kleden je kamer aan.

Wil jij graag nieuwe gordijnen , maar weet je niet waar je op moet letten? Dan geven we je graag een paar tips die jij kunt gebruiken bij het kiezen van nieuwe raamdecoratie. Er zijn momenteel vier soorten gordijn trends die je niet mag missen om bij te zijn als het over raamdecoratie gaat. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.


Moderne, strakke gordijnen. Hierbij is de trend heel eenvoudig: zorg voor strakke lijnen en contrast. Lange gordijnen gemaakt uit zware gordijnstoffen worden de nieuwe trend dit jaar. Fluweel komt terug in donkere tinten.


Het voordeel van deze stoffen dat ze de kamer een volle, luxueuze uitstraling geven. De sfeer en gezellig druipt er zo vanaf. Om mee te zijn in deze trend mogen de gordijnen zelfs iets te lang zijn. Ook een effen gordijn past in een natuurlijk interieur. Een andere trend is dat je kleur in je interieur continu laat terugkomen, tint op tint.


Gebruik bijvoorbeeld verschillende tinten blauw voor een stijlvol geheel. Effen blauwe gordijnen zijn hier dan een mooie aanvulling op. Ben jij meer fan van warmte in je inrichting?


Benieuwd welke raamdecoratie goed bij deze trend past?

Interieurtrend 2: Alle printjes verzamelen! Twijfel je over een printje op de muur? Speel met de laatste trends in kleuren en patronen in gordijnen en jaloezieen. Met een colour block, opvallend grafisch patroon, vrolijke dessinmix of een kleurverloop maak je een statement met jouw raamdecoratie en breng je energie in het interieur.


Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Pastel tinten kun je op vele manieren toepassen.


Gordijntrends: soorten gordijnen Je hebt een stijl gekozen voor je interieur. Wat voor soort gordijnen kies je? Niet alleen in interieur en woonstijl zijn er trends , ook in gordijnen.


Neem je kant-en-klaar- gordijnen met trendy dessin? Of combineer je hangende gordijnen met vouwgordijnen of. Scandinavian living blijft natuurlijk altijd.


De vorm wisselt wel wat maar de lichte kleuren zijn een onderdeel dat nooit helemaal weg is. Door te kiezen voor gordijnen met dessin kun je net dat persoonlijke tintje aan jouw interieur geven. Met een dessin in zachte, warme tinten creëer je een gezellig en knus effect. Gordijnen met dessin geven net dat beetje extra! Het is een voorbode voor de fantastische collecties die komende periode zullen volgen in onze winkels.


Bij Kwantum vind je allerlei soorten gordijnen , maar waar moet je beginnen? Daarom deelt Decorette deze trends met jullie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts