vrijdag 8 december 2017

Bijenkorf fotolijst

Bijenkorf fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Grote collectie fotolijsten vind je hier!


Fotolijsten tegen de laagste prijzen. Specialistisch advies nodig? In fotolijstjes plaats je portretten van al je dierbaren, foto’s van bijzondere momenten of unieke prenten.


Nu tijdens SALE met korting tot bij de Bijenkorf. Gratis bezorging en retour. Zwarte fotolijsten ophangen of neerzetten. Naast collages kun je natuurlijk ook een kiezen voor een zwarte fotolijst voor een enkele foto. Shop XLBoom fotolijsten online bij de Bijenkorf.


Ontdek het uitgebreide assortiment. Deze mini acryl fotolijst van Maul is een moderne, transparante fotolijst voor uw favoriete fotootjes. Het fotolijstje bestaat uit twee losse elementen, waar uw foto tussen wordt geklemd. Hiervoor is de lijst voorzien van krachtige magneten.


Op zoek naar De Bijenkorf fotolijsten ? Vergelijk stuks online bij diverse webshops. Shop het uitgebreide woonassortiment bij de Bijenkorf. Of je nu één bijzondere foto hebt die je graag wilt inlijsten, of wellicht een mooie fotocollage hebt verzameld om te tonen, in het online assortiment Umbra fotokaders bij de Bijenkorf kun je terecht voor verschillende typen fotokaders. Van Umbra enkele foto typen fotokaders tot aan Umbra fotocollages: het moderne woonmerk biedt het allemaal.


Laat je creativiteit dan de vrije loop en vereeuwig jullie liefde met een zelfgemaakte collage in een hip fotokader van de Bijenkorf. Super leuk om op deze manier herinneringen op te halen aan alle bijzondere momenten die jullie samen hebben beleefd. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis. Bij de Bijenkorf vind je verschillende opties om foto’s te combineren. Een aluminium fotolijst , bijvoorbeel ziet er zeer eenvoudig en elegant uit, maar kan voor sommigen te strak zijn. Zoek je een goedkope kapstok? Profiteer van goedkope aanbiedingen voor de laagste prijs!


Bijenkorf fotolijst

Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm.


Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Alle fotolijsten vind je op beslist.


Bijenkorf fotolijst

We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke foto’s, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Wij bieden mooie houten lijsten aan in zwart, wit en eiken, en metalen lijsten in gou zilver en koper. De lijstjes zijn dubbelzijdig. De fotolijst is verzilverd en gelakt, waardoor poetsen overbodig is.


Hier vindt U een grote collectie aan fotolijsten. Daarnaast biedt LijstenGalerie. Ook hebt U een keuze aan leuke kadootjes voor in huis.


Deze fotolijsten hebben we in verschillende maten en materialen. Hierbij kun je denken aan houten fotolijsten , kunststof fotolijsten en aluminium fotolijsten. Omdat wij de fotolijsten zelf ambachtelijk produceren kunnen we elk gewenst formaat lijst en afmeting uit voorraad leveren.


Bij alle fotolijst producten hebben we standaard afmetingen voor u geselecteerd en voor fotolijsten op maat hebben wij bij elke product een maatwerk button geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts