vrijdag 1 december 2017

Kaartenrek

Op zoek naar kaartenrekken? Neem hier eens een kijkje! Wij bieden je een mooi assortiment kaarten rekken, draaibaar of vast staan voor op de vloer, op de balie of aan de wand. Met een kaartenrek kunt u wens- of ansichtkaarten, of bijvoorbeeld brochures op overzichtelijke wijze in een winkelketen of groothandel etaleren.


Bent u op zoek naar etaleermogelijkheden in grotere hoeveelheden?

Ansichtkaarten houder Voor postkaartenrekken en kaartenmolens in grootverkoop bent u bij Buyck Displays aan het juiste adres. Dit draaddisplay is stevig aan d. Nieuw in verpakking Verzenden. Madam Stoltz kaartenrek oudgoud met hout, vakjes €2IJzeren kaartenrek van Madam Stoltz. Bekijk alles met kaartenrek ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Je vindt en krijgt de mooiste geïllustreerde kaarten. Kaartenrek voor je mooiste kaarten. Dat kan met een kaartenrek of kaartenhouder.


Bijvoorbeeld een soortgelijk rek als de displays in de boekwinkel of cafés. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. In het Puhlmann kaartenrek kun je van alles kwijt. Het wandrek is gemaakt van staal en de negentien vakjes zijn afwisselend horizontaal en verticaal, leuk!


Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren tafels, kasten en banken van eigen label, ook op maat gemaakt. Wenskaarten molens, toonbankdisplays en accessoires voor standaards. Woonaccessoires kopen bij Blokker Heb je een nieuw huis gekocht, of ben je klaar met verbouwen? Dan is het tijd om een persoonlijk tintje aan je interieur toe te voegen. Deze velours handdoeken hebben aan één kant een botanische print en aan de andere kant lusjes.


Ik heb via marktplaats een oud kaartenrek gekocht uit de inboedel van een winkel.

Leuk om thuis kaarten, briefjes en herinneringen in uit te stallen. Geschikt voor kaarten van 1mm breed. De diepte van een vak is mm. Een mooi en stevig kaartenrek , gemaakt van metaaldraad. Het rek is gemaakt van metaal en heeft vakken waarin kaarten kunnen worden geplaatst.


Promoot uw bedrijf met uw flyers in een praktische folderrek of folderhouder. Dit kaartenrek is van het merk BePureHome. Manutan biedt een breed assortiment aan folderhouders en displaysystemen van diverse merken.


Fotolijsten voor je mooiste herinneringen: voordelig en stijlvol. Je mooiste, dierbaarste en fijnste herinneringen krijgen door fotolijsten een speciaal plekje in huis. HEMA maakt het mogelijk om simpel en snel de mooiste wenskaart zelf te maken voor de beste prijs in de markt, namelijk vanaf 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts