maandag 11 december 2017

Laken katoen per meter

Laken katoen per meter

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Voordelige Katoenen Laken bij Slaaptextiel.


Laken katoen per meter

Gratis snelle verzending v. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Lakenkatoen is een soepele geweven stof, gemaakt van katoen. Bij de stoffenkraam altijd scherp geprijsd.


Zoek met het filter links de stof die u zoekt. Gemakkelijk en veilig online kopen. Stoffenwinkel biedt u een zeer uitgebreid assortiment laken katoen stof extra breed. Laken katoen (m breed) Lakenstof is een stof die voornamelijk wordt gebruikt voor beddengoed en tafellinnen, en dat door de gunstige breedte van meter. Combineer de verschillende kleuren voor een originele twist of ga voor de effen stijlvolle kleuren en ga heerlijk zacht te bed.


Bestel meter of meer voor €per meter en bespaar. Katoen heeft een paar unieke eigenschappen. Tegelijkertijd is een katoenen laken zeer soepel en is het erg gemakkelijk te wassen. Deze eigenschappen maken katoen een uitstekend materiaal voor een laken. Lakens van Egyptisch katoen zijn ideaal voor als u niet onder een dekbed wilt slapen in een warme zomernacht.


Veel klanten die al een laken bij ons kochten gebruiken het laken ook om onder een dekbedovertrek te leggen op het bed. Het dekbedovertrek hoeft dan niet zo vaak van het dekbed afgehaald te worden om gewassen te worden. Ongebleekt katoen , diverse soorten en breedtematen voor een zeer scherpe prijs.


Laken katoen per meter

Alle stoffen op deze pagina zijn laag in prijs en zijn maximaal € euro per meter. Uit voorraad leverbaar De stoffen zijn bij de Stoffenkraam voor uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij snel leveren. In de meeste gevallen ontvangt u de stoffen één dag na bestelling.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Een bovenlaken ligt tussen jou en je deken in, hier slaap je onder.


Er bestaan verschillende maten lakens voor eenpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux bedden. Let naast de afmetingen, ook op het materiaal van het laken. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Slaap daarom iedere nacht onder dit zachte laken , gemaakt van het beste katoen. Bovendien is katoen ademend en koel in de zomer en lekker warm in de winter. Kortom de ideale stof voor beddengoed. Bij Stoffen4You vindt u stoffen online waar u naar opzoek bent. Modestoffen voor uw eigengemaakte kleding, decoratiestoffen te gebruiken voor in uw huis of.


De verzendings- en de bezorgkosten bedragen een vaste prijs voor Belgie en Nederland van € per.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts