woensdag 13 december 2017

Grote wandklok blokker

Grote wandklok blokker

Ga dan voor een grote klok als echte eyecatcher. Bekijk dan bij Blokker het gevarieerde assortiment aan wandklokken. Wandklokken van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Een bijzonder mooi kenmerk van dit model in antiek look is de gouden frame om het grote wijzerplaat. Hierdoor wordt het witte wijzerplaat met de Arabische cijfers nadruk gelegd. En bekijk bijvoorbeeld onze digitale wandklokken , ook beschikbaar in LED op een batterij.


Wil je een grote wandklok kopen of bestellen? Gemakkelijk op te hangen en daarna goed af te lezen, zodat je er handig. Plak de cijfers eenvoudig op de gewenste afstand op de muur en maak de klok daarmee zo groot als je zelf wil. Wandklok Hugo is een stijlvolle klok gemaakt van metaal.


De wandklok heeft een diameter van cm. De wijzerplaat heeft een houtmotief en grote cijfers en dat geeft deze klok een nostalgische en stoere uitstraling. Een klok is een echte blikvanger: je kijkt er vaker naar dan je denkt.


Want je wilt toch een paar keer per dag weten hoe laat het is. Daarom heeft IKEA veel soorten klokken. Klokken om op een wandpank, de tafel of in een kast te zetten. Wekkers met digitale cijfers voor op het nachtkastje. En ook wandklokken om aan de muur te hangen.


Kies bijvoorbeeld voor de TTD Giant 1een design wandklok van maar liefst 1centimeter, of kies voor uw eigen wereldklok XL een prachtige grote klok waarbij u geheel zelf kunt bepalen u hij eruit ziet, door de klokjes op de gewenste plaatsen van de wereld te plaatsten. Een trend van het moment is een grote klok aan de wand. Je hebt online de keuze uit mooie grote modellen. Grote wandklok als blikvanger in je interieur.


Ook grote wandklokken zijn ruim vertegenwoordigd in onze collectie. Je vindt grote wandklokken van diverse topmerken. Met een grote wandklok zorg je ervoor dat je een schitterend wandaccessoire in huis haalt die een hoop aandacht zal trekken dankzij zijn grootte. Deze klok trekt alle aandacht naar zich toe en zal dus echt de eyecatcher aan je muur zijn! Het Monceau park midden in Parijs stond model voor deze charmante wandklok in nostalgische stijl.


Grote wandklok blokker

Een wandklok of hij nu groot is of klein is behalve wandklok ook een wanddecoratie. Eigenlijk is alle wat aan de muur is aangebracht een wanddecoratie. Het mooie van wandklokken is dat er wel honderden of misschien wel duizenden verschillende zijn. Niemand zal de wijzerplaat missen: de 12punten van deze karakteristieke stervorm geven de uren aan.


Vergelijk de mooiste wandklokken op VERGELIJK. Deze grote wandklok heeft een bruin met crèmekleurige wijzerplaat met een prachtige retro opdruk. Met deze designklok geeft u uw interieur eenvoudig een hippe, eigentijdse uitstraling.


Grote wandklok blokker

Deze wandklok is voorzien van een koperen ran koperen. Vind de goedkoopste en beste wandklok. Onze wandklok in retro stijl zal een geweldige aanwinst zijn voor je keuken- of woonkamer-interieur! Dankzij de grote wijzerplaat en de duidelijke cijfers is de klok ook van veraf goed afleesbaar.


Hij kan gemakkelijk aan de muur worden gehangen. De moderne wandklokken zijn uitgevoerd met een Duits kwaliteitsuurwerk en lopen exact op tijd. Op de uurwerken wordt daarom ook drie jaar garantie gegeven. De klok geeft een nostalgische uitstraling. Het materiaalgebruik voor onze moderne wandklokken bestaan voornamelijk uit rvs, chroom, glas en trendy houtsoorten.


De prijzen van de klokken beginnen al vanaf 3=.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts