dinsdag 19 december 2017

Lamellendeuvels

Lamellendeuvels

Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. De echte klusser weet natuurlijk als geen ander hoe belangrijk de lamellen deuvel is. Deze deuvels worden dan ook koekjes genoemd aangezien ze ontzettend goed werken en daarnaast ook erg eenvoudig in gebruik zijn. De lamellen deuvel word vaak verkocht in ongeveer stuks.


Onze lamellendeuvels (lamello) en ronde deuvels hebben voor een betere hechting een gegroefd oppervlak. Met de schijffrees en de lamellendeuvels van Bosch ontstaan perfect passende verbindingen. DEUVELS 8MM (1STUKS) Geribbelde houten deuvels 8mm dik en 40mm lang.


Met lamellendeuvels , ook wel Lamello genoem kun je nauwkeurige en sterke houtverbindingen maken. Hiervoor heb je wel een lamellenfreesmachine nodig. Hiermee frees je een deuvelgat in elk te verbinden deel, waarin je de deuvel vervolgens vastlijmt.


De dikte en maat van de deuvel is afhankelijk van de dikte van het materiaal waarmee je werkt. Lamellendeuvels vind je bij Goedklusgereedschap. Ik ga zelf een boekenkast maken. Maar nu zit ik te dubben over het monteren van de kast.


Heb een eerder gemaakte kast dmv schroeven in elkaar gezet. Deze lamellendeuvels van Kreator hebben de kleine maat en meten 45x15xmm. Ze zijn onontbeerlijk om met je lamellenfrees houtverbindingen te maken. Deze houten lamellendeuvels van Bosch hebben een lengte van 60mm en een breedte van 23mm.


Bent u op zoek naar lamellendeuvels ? Alle maten in ons assortiment, geschikt voor alle lamellenfrezen. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Lengte 60mm, Breedte 23mm, Hoogte 4mm.


Geen verzendkosten vanaf 1euro. Je kunt hiernaast jouw ervaring delen door een beoordeling te plaatsen. Daarmee help je een volgende koper! En maak je zelf kans op een waardebon. BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats.


De Bosch-lamellendeuvelfrees is ideaal voor het precies frezen van groeven voor hoek- en randverbindingen met lamellendeuvels – met precieze freesdiepte-instelling zonder gereedschap alsook verstekgeleider met goed afleesbare schaal en rasterindeling voor nog exacter werk. Levertijd Direct leverbaar. Verzendkosten € Nog € 4tot gratis verzending!


Bekijk daarom ons assortiment lamellen. Verkrijgbaar in alle standaard maten. Schijffrees Sleutel Stofopvangzak Extra koolborstelset Opbergkoffer Maak je aankoop compleet.


Lamellendeuvels

Premium Dealer Topkwaliteit De beste prijs! Bij HORNBACH vind je alles wat je voor het realiseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts