woensdag 27 december 2017

Pastoe frame

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Bespaar tot wel via kiesproduct. Pastoe dressoir prijzen vergelijken. Kies uit 1producten vanaf € 2700.


Frame is a contemporary sideboard on a slim frame.

The wide handles stress the extended horizontal form. Available in Walnut variants. De Frame : Het fineer loopt als een patroon over de zijden en voorkant door. De brede grepen drukken de uitgestrekte vorm extra uit.


We relaunched the FMand Wire Collection. Hij besefte namelijk dat de eindeloze keuzemogelijkheden bij het samenstellen van een kast nogal overweldigend kunnen zijn. Careful design makes and shapes your living environment.


It survives the changes in style and taste.

It is our mission to create cabinets of timeless beauty. Simple, timeless and modern design that at the same time offers endless possibilities to add your own character to cabinets, chairs, tables. Pure intentions is de oorsprong van dit ontwerp.


Met ragfijne afwerking en een strakke geometrie. Ja, tafels en kasten zijn als broer en zus voor elkaar. Wat niet op tafel ligt, zit in de kast en andersom. Het gevoel voor stijl en design van Joost is duidelijk terug te zien in deze kast.


Je kunt Plato volgens je eigen voorkeur samenstellen. Met alle afmetingen en kleuren is er genoeg keuze om eindeloos te blijven ontwerpen. Koop en verkoop pastoe frame eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Joost is de creatief directeur van pastoe en heeft voor de frame zijn favoriete combinatie bedacht die.


Al decennia lang is dit de norm bij de vormgeving, creaties en productie van de meubels. In combinatie met het slanke, zwarte onderstel is het plaatje van de Frame compleet. Kijk ook naar onze andere aanbiedingen!


Hierdoor kan het meubel snel en tegen een leuke prijs worden geleverd.

Bla fronten en zijden in amerikaans noten, interieur in lak, ladebakken in eiken, grepen uit aluminium, frame uit staal. Kleuren in bacis 3black en wood 4natural walnut soft. Ook mogelijk in de afmeting: L1x Hx D60.


De studio bestaat al meer dan 1jaar en heeft in die tijd een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie, die steeds opnieuw herkend en omarmd wordt. En dat voor zulke prachtige kasten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts