dinsdag 26 december 2017

Serax lamp beton

Dé Serax webshop van Nederland. Op zoek naar een Serax Beton Hanglamp? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Voordelige Serax lampen vind je op beslist. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Serax lamp beton

De Nederlandse designer, Renate Vos, ontwierp voor Serax een hanglamp uit beton en siliconenrubber. In tegenstelling tot het strakke uiterlijk, straalt de lamp een warm licht af. De designer vertrekt bij het ontwerpen steeds uit haar eigen fascinatie voor een bepaalde materiaalsoort of techniek. LAMPJE VOET BETON S DH52. The Concrete outdoor lamps by Renate Vos for Serax are available in three sizes: small, medium and large.


De tafellamp is ontworpen door Catherine Lovatt en is robuust door het gebruik van de materialen beton en hout. De hanglamp van beton is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ronde plafondroos voor lamp , beton - Een schitterende plafondlamp is niet compleet zonder een plafondplaatje om de aansluiting weg te werken.


Serax lamp beton

Het product is volledig afgemonteerd en dus eenvoudig aan te sluiten. Je ziet niets meer van de snoeren op het plafond. Met deze plafondkap van Calex maak je jouw plafondlamp helemaal af! Deze Serax hanglamp is gemaakt van beton en ijzer.


Het ijzeren gedeelte is groen gekleurd. De combinatie van het harde en koude van beton , verspreid over drie robuuste schijven, met de zachte stof van de lampenkap en het warme licht geeft de Disc Lamp een unieke uitstraling. Dankzij de herhaling van de cilindervorm oogt de lamp tijdloos en architecturaal. Retro vloerlamp voorzien van een trendy beton -look.


Stoer, met een knipoog naar vervlogen tijden. Deze vloerlamp heeft een betonnen uitstraling maar is echter gemaakt van metaal. Om de lamp een geleefd karakter mee te geven is er een white-washed laag aangebracht over het beton.


Dit wordt met de hand aangebracht en de witte toevoeging is dus. Deze robuuste materialen geven de lamp een industriële uitstraling. De Serax Hanglamp is gemaakt van beton en ijzer. Geef een stoere tint aan de eethoek of hang de lamp in de keuken of de gang.


Hang er meerdere naast elkaar voor nog meer sfeer! Lampen ontstaan uit een experiment met beton en siliconenrubber. Waar de materialen elkaar ontmoeten is de rand ruw en onregelmatig. Zo is er een lamp gecreëerd die enerzijds massief, hard en glad is, anderzijds een zachte rand heeft die bovendien verrassend warm oplicht.


Serax Maison d’être staat voor vernieuwend en betaalbaar design. Ruim assortiment online bestellen! Toegankelijk en functioneel design zijn de pijlers van Serax en vormen de basis voor de collectie van Serax.


Serax lamp beton

De bijzondere keuze voor materialen leidt tot een uniek assortiment dat tijdloos is. Het assortiment omvat onder andere meubilair zoals stoelen en tafels, woonaccessoires en tafelaccessoires. Deze mooie hanglamp van beton is afgewerkt met een glazen rand. Dit geeft de lamp een industrieel en strak uiterlijk. Leuk in de kinderkamer boven het nachtkastje of elders natuurlijk.


Serax Lamp Beton is van designer Renate Vos. Hij is gemaakt van beton en ijzer, twee materialen die niet heel gebruikelijk zijn voor het maken van een lamp. Deze lamp van Serax is robuust en brengt een industriële sfeer met zich mee.


Dit is de Serax Wandlamp beton. De lengte is centimeter, de breedte is centimeter en de hoogte is centimeter. De lamp wordt geleverd exclusief lichtbron.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts