donderdag 21 december 2017

Brocante schilderijtjes

Brocante schilderijtjes

Brocante schilderijtjes oude schilderijtjes afbeelding op zijde in goudkleurige lijsten afm lijst 1x 1excl. Oude ronde schilderijtjes. Het lijstje met jongetje is verkocht. Door mij zelf gemaakte collage van engeltjes. Ingelijst in een oud lijstje met glasplaatje.


Leuk voor bij je verzameling mint groene spulletjes. Set van antieke schilderijtjes , echt super gaaf in tact! Ons restaurant werd beoordeeld met een gemiddeld cijfer of hoger. Javascript is uitgeschakeld. De feestelijke uitreiking van de Award werd gehouden in het “Award Show Theater” in Gorinchem.


De prijs werd overhandigd door Katja Schuurman. Ik had zelf een paar voorbeelden gemaakt, en dit is er eentje van. Brocante Startpagina staat boordevol met links voor iedereen die van brocante wonen houdt.


Brocante schilderijtjes

Je vindt er links over brocante , curiosa, woonwinkels, webshops en over vintage en brocante spullen. En natuurlijk een overzicht van rommelmarkten en brocante markten. Het is een zeer oud prentje en ik vond het op een vaste brocante bij ons in de buurt.


De dansende kindertjes in oude kledij zijn prachtig. Ben je op zoek naar mooi, betaalbaar en echt brocante , neem dan eens een kijkje tussen mijn spulletjes. Samen hebben we een passie voor franse antieke en brocante stukken. Ik denk dat het een ingetekende foto is. In shabby staat en brocante zoals brocante mag zijn!


U kunt kijken in het overzicht en een keus maken. U dient zich wel te registreren om een markt te kunnen boeken. Heeft u een boeking gedaan dan krijgt u direct een. Deze pin is ontdekt door JC. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


In prachtige oude lijstjes zitten deze religieuze prenten. Onderschriften: La prière du matin, la vierge à la grappe. Stoer Landelijk en Sleets Brocante. Als je tevreden bent over het brocante dat je in mijn webwinkel hebt gekocht zou ik het heel leuk vinden wanneer je hieronder een berichtje in het gastenboek voor me achterlaat.


Brocante schilderijtjes

Altijd Vrijdag Brocante , een brocante webwinkel gespecialiseerd in authentiek brocante en antiek landelijke stijl. Dit kleurt prachtig bij mijn nieuwe behang. Als ze maar groot genoeg zijn dan blijven ze scherp. Set bussen Brocante koffie thee en suiker blikken Hoffmann Switzerland. Villa- brocante een gezellige winkel vol met brocante en landelijke woonaccessiores.


Onze winkel is gevestigd in een oud huis uit grootmoederstijd. Beleef de sfeer uit vervlogen tijden , kom gezellig een kijkje nemen in onze villa te Noordwijkerhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts