maandag 4 december 2017

Muurstickers xxl

Groot aanbod goedkope muurstickers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Wij maken goedkoop alle soorten stickers.


Onze interieur blogs zijn gericht op creatieve ideeën. We geven je diverse tips over onderwerpen die betrekking hebben op wonen. Van de garage tot je badkamer, alle belangrijke onderwerpen komen aanbod. Met deze grote bloemen muursticker verfraai je je muur in een handomdraai.


Eenvoudig aan te brengen en je zult blij verrast zijn met het resultaat. Muursticker XXL Eucalyptus Vintage. Een grote eucalyptus muursticker. Leuk voor in een hoek of gewoon lekker prominent aanwezig midden op de muur. Met een muursticker verfraai je je muur in een handomdraai.


Breng je kamer tot leven met deze geweldige muursticker van Walltastic. Elke verpakking bevat vellen die samen. Resultaat 1–van de 1resultaten wordt getoond.


Maak je kinderkamer compleet met deze gezellige pandaberen. Maar liefst leuke pandabeer stickers, welk kind slaapt niet lekkerder met deze prachtige muurstickers. De afmeting van het vel waarop de vier panda muurstickers worden geleverd is 70x1cm. Zie onder voor de afmeting per panda muursticker. Duurzaam vinyl en zeer goed plakkend.


Fleur de kamer van uw kind op met deze vrolijke en kleurrijke muursticker in XXL formaat! Ook zeer geschikt voor het gebruik op de kinderopvang. Kies uit producten vanaf € 140. Mode speciaal in grote maten.


Ontdek de nieuwste mode bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Fotobehang in maat XXL is een absolute eyecatcher voor elke babykamer of kinderkamer.


Muurstickers xxl

Ons posterbehang bestel je snel en eenvoudig online en wordt gratis binnen werkdagen thuisbezorgd! Elsa muursticker XXL met in totaal muurstickers op een vel van 1x cm. Frozen muurstickers XXL zijn gedrukt op ondoorzichtig materiaal voor een optimale helderheid van de kleuren. De muurstickers hebben geen witte randen en zijn geschikt voor elke kleur muur.


We kunnen helaas niet garanderen dat de muurstickers plakken op muren met fijn schuurwerk, spachtelputz of ander stucwerk met een structuur of korreltjes, zoals bijvoorbeeld granol. Een muursticker is niet permanent in tegenstelling tot verf of behang, en is eenvoudig van de muur te halen. Ook is het perfect voor in de kinderkamer, een peuter afbeelding verander je met gemak in iets stoers voor tieners.


Muurstickers xxl

Tip: met een to-do list of whiteboard muurstickers schrijf je gemakkelijk iets op, zo vergeet je nooit meer iets belangrijks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts