vrijdag 1 december 2017

Wierook soorten

De grootste collectie wierook vind je hier! Wierook tegen de laagste prijzen. Shop direct online op beslist. Ruim aanbod Aroma diffusers. Het grootste online winkelcentrum.


Alle merken Etherische olie.

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Deze soorten wierook zijn overal in het land te verkrijgen en hebben meestal een bloemige uitstraling. Deze wierook is, behalve in staafjes, ook in kegeltjes verkrijgbaar. Niet alle wierook is hetzelfde, er zijn grote verschillen in geuren, soorten en kwaliteiten. Daarom kan het soms overweldigend zijn om jouw voorkeur te vinden.


Wees gerust, we zetten hier de meest voorkomende kruiden en specerijen op een rij. Zo begin je geïnformeerd aan je rookceremonie. Welke wierook moet ik hebben?


Deze vraag krijgen de mensen van Spiru.

Er zijn zo veel soorten , vormen en geuren dat het vaak. De Speciale Kegeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geuren. Met vier verschillende geuren en kleuren kun je een tijdje vooruit. Ieder type heeft zijn eigen symbolische betekenis en uitwerking. Een goede wierook past dus bij je intentie!


Daarom volgt hier een kort overzicht van de meest voorkomende aroma’s. Met name Jasmijn absoluut en Rozen absoluut waren daarvoor nog nooit in enige soort wierook verwerkt. Nu, met de Excellence Geuren introduceert de Moeder’s Geuren een wierook die alleen met dure essentiële oliën en absoluuts is gemaakt en creëert daarmee een Wellness product voor en van de 21ste eeuw. Met wierook wordt ook wel bedoeld de hars van de wierookboom.


De oorspronkelijke betekenis van het woord wierook is wijrook (rook om te wijden). Mira wierook laat je even genieten van een mooi leven met geuren en kleuren. De pakjes zijn met de hand in vrolijke kleuren gemarmer wat elk pakje uniek en persoonlijk maakt. In onze webshop vindt u een ruime keuze in staafjes wierook van de merken HEM en Nagchampa.


Beide merken worden gemaakt in India. Deze geur brengt een zeer sfeervolle sfeer verder. De verschillende soorten korrels zijn makkelijk te mengen.


Zo kun je een persoonlijke mix samenstellen van jouw favoriete aroma’s. Ook zijn er genoeg kant-en-klare geurcombinaties om je voorkeuren te ontdekken! Door zelf positief te zijn, trek je ook positiviteit aan.

In het midden en verre Oosten weet men al duizenden jaren dat wierook de psyche beïnvloedt. Soorten wierook in allerlei maten Misschien steek jij thuis ook wel eens een stokje wierook aan. Het geeft een rustgevende geur af en helpt om andere nare luchtjes snel weg te werken. Maar wist je eigenlijk ook dat er veel verschillende vormen van wierook bestaan? Voor het inzetten van stokjes of puntjes hebben wij vele soorten potjes en steuntjes waar de wierook veilig in kan opbranden.


De wierook die men wil gaan branden kunnen verschillende doelen nastreven. Het kan de lucht zuiveren, van b.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts