maandag 25 december 2017

Iets leuks aan muur

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Een interieur geef je een mooie finishing touch met een pronkstuk aan de muur. Denk aan grote wandobjecten of wandkleden, maar ook een letterbord of wandrekje is een mooie toevoeging aan een lege muur.


Wij lichten drie mooie trends op het gebied van muurdecoratie uit!

Heb jij ook zo’n muur waarvan je denkt: hier moet ik nog iets leuks mee doen… Maar wat? Wij zetten tien ideeën voor de leukste wanddecoratie voor je op een rijtje. Wil je graag een warme tint toevoegen aan je interieur?


Een mooi natuurlijk en isolerend materiaal is kurk. Bekijk dan het grote assortiment van Blokker online. Denk aan wanddecoratie met foto’s in unieke fotolijsten of wanddecoratie in de woonkamer met bijvoorbeeld een grote ronde spiegel.


Waar je ook voor kiest, met wanddecoratie van Blokker maak je van een kale muur altijd iets creatiefs!

De muur van je woonkamer is iets wat meteen opvalt in je interieur. Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken, maar ook de visite zal het meteen opvallen. In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer.


Wat kun je allemaal doen qua kleuren, qua decoratie en meubels. Verzamel leuke items en stal ze uit op het wandrek aan de muur. Ben je uitgekeken op iets dan is de muur snel veranderd door er weer een andere ‘verzameling’ in te zetten. Ja als je net je eigen poster lijn hebt gelanceerd dan is dit natuurlijk wel het aller leukste aan de muur ! De kinderkamer wordt pas écht gezellig met een leuk schilderijtje, kekke muursticker of vrolijke slinger aan de muur.


Het web staat vol met leuke wanddecoratie voor de kinderkamer. Zeker weten dat er voor de slaapkamer van jouw zoon of dochter ook iets leuks tussen zit! Naast leuke potjes en pannetjes in huis is iets aan de muur ook echt een manier om sfeer en gezelligheid in huis te maken.


Je kunt natuurlijk dat klassieke schilderij van je oma achter het stof erbij halen maar je kan ook gaan voor iets hips gaan. Er is veel te vinden als het gaat om leuke decoratie voor aan de wand. Lege muren in dit interieur zien wij als een gemiste kans.


Juist door de lege muur aandacht te geven, kun je van je interieur één geheel maken.

En door iets aan de muur te hangen wat je écht mooi vind en wat je een goed gevoel geeft als je ernaar kijkt, wordt je thuisgevoel alleen maar versterkt. Dus ben jij toe aan meer kunst in. Tuindecoratie voor aan de muur vraagt er al snel om dat je iets aan de muur hangt. Veel van de voorbeelden in dit artikel vereisen dat zelfs. Het laatste voorbeeld doet dat echter niet.


Deze tuindecoratie kun je namelijk gewoon op de grond zetten en tegen de muur laten steunen. Toch doet dit niets af aan de uitstraling die het geheel heeft. Bij Leuks aan de Muur vind je artwork met ontwerpen en illustraties van van Hilde Reurink. Schilderijen, maar ook tassen, bekers en telefoonhoesjes. Missie: Een bijzonder leuke webshop zijn met hippe, anders-dan-anders schilderijen die toch heel betaalbaar zijn.


Vrolijkhei humor en vriendelijke service zijn de kernwaarden van Leuks aan de Muur. Je vindt altijd wel iets leuks in natuurwinkels of juist bij de accessoires afdelingen van de bekende woonwinkels. Dat is het ook, je dag eindigen met een beetje tv kijken maakt veel mensen slaperig. Daarom is het zeker een goed idee om iets leuks met de muren in je gang te gaan doen.


We hebben het werk van hele diverse professionals voor je op een rijtje gezet om wat leuks met de muren in je gang te gaan doen. Laat je maar lekker inspireren! Mijn naam is Sander van der Linden.


Ik kom, zoals ze dat zeggen uit, een creatief nest: vader. Ik zal hieronder de dingen behandelen die ik weet. Dubbelzijdig foamtape: Dit is inderdaad het meest voorkomende middel om iets op te hangen zonder te boren.


Het nadeel is echter dat dit alleen op gladde ondergronden als tegels, glas, (gelakt)hout en metaal kan, op een betonen, gestucte of stenen muur kan dit niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts