donderdag 7 december 2017

Hippe kapstokhaken

Kwaliteit voor de beste prijs! Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Bestel jouw favoriet eenvoudig online. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Je oude kapstokhaken vervangen? Nieuwe kapstokhaken op je oude kapstok of rechtstreeks in de muur geven je interieur weer een nieuwe look. Met ons aanbod van stoere, hippe , brocante en landelijke kapstokhaken vindt je vast de kapstokhaak die bij jou past. Het is ook handig om kapstokhaken aan de binnenzijde van een kast of deur te bevestigen.


Kapstokhaken en Haken Kapstokhaken en Haken. Durf te experimenteren met kapstokhaken en je ziet dat je een origineel effect bereikt in de hal, woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer. Wij zijn zelf helemaal gek van de houten kapstokhaken voor de kinderkamer met een tipi, bloemen of teksten erop.

Dit zijn ronde haken en zijn helemaal volgens de huidige hippe trend gemaakt. In deze hippe zwarte kapstokhaak zou je een tekst of nummer kunnen schuiven. Gietijzeren koperen kapstokhaak met kleine wandplaat.


In de wandplaat is een uitsparing om daar een naam of nummerplaatje achter te doen. Geen verzendkosten (boven €5-) en morgen thuisbezorgd! Een kinderkapstok is nu niet direct het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van de baby- of kinderkamer, maar haakjes zijn zeker leuk als decoratie. In kleine ruimtes kan zijn deurkapstokken of kapstok haken erg geschikt. Ze nemen weinig ruimte in, maar zijn sterk genoeg om de zwaarste jassen te kunnen dragen.


Ontdek ons ruime assortiment! Deze pin is ontdekt door Interieur Wensen. Zwarte kapstokhaak - Wandhaak – Ophanghaak – Zwart gepoedercoate kapstokhaak van massief materiaal vervaardigd. De wandhaak is een hippe kapstokhaak.


Door meerdere haken met elkaar te. In iedere woonruimte kan dit haakje van pas komen. Hippe kapstokhaak Hoe stoer, deze kapstokhaak metaal met een vos of een hand!


In deze webshop heeft u de keuze uit een groot en gevarieerd aanbod kapstokhaken.

Ons assortiment gaat van strak vormgegeven kapstokhaakje van RVS tot speels ontworpen kapstokhaak in de vorm van een dierenkop. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in een groot aantal vrolijke kleuren. Na een flinke regenbui wil je de jassen niet zomaar door het huis laten slingeren.


Daarom berg je je jas, hoed of pet netjes op door gebruik te maken van een kapstok. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in de hal, kun je kiezen voor één van de verschillende soorten. Voor een kleine ruimte kies je voor een wandkapstok of kapstokhaken. Design kapstokken van Musthaves. Onze collectie bestaat uit de mooiste merken zoals HAY, MUUTO, Kartell en nog veel meer.


Jassen, vesten, sjaaltjes en misschien ook wel mutsen. We hangen van alles aan onze kapstokken. Uiteindelijk komen we tot de conclusie dat de kapstok het niet aan kan. De kapstok valt om, van de muur of alles valt er steeds van af.


Een unieke en leuke oplossing wordt gevonden door kapstokhaken te plaatsen. Met kapstokken zorg je voor overzicht en een strak ogende hal of gang. Vind jassen, tassen of sjaals snel terug en bespaar kostbare tijd op het zoeken naar je favoriete jas.


Met een kapstokhaak geef je je gasten een duidelijke plek om hun jas op te hangen en hoeven ze hun kledingstukken niet op de grond of over een stoel te leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts