woensdag 6 december 2017

Guhl zijdeglans

Voor 21:besteld is morgen al in huis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor haar vol levendigheid en een gezonde zijdeglans. De shampoo is geschikt voor dof, droog en breekbaar haar.


Om deze website te kunnen bezoeken, vragen wij jouw toestemming voor het gebruik van cookies.

Met GUHL haarverzorgingsproducten gun je jezelf met iedere wasbeurt iets bijzonders. Zorgt voor voelbaar hernieuwde kracht en levendigheid. Geeft het haar zijdeglans vol luchtige veerkracht. Gebruik voor optimaal resultaat de hele Zijdeglans lijn. Geef je haar een zijdeglans en maak het makkelijk doorkambaar.


De conditioner is geschikt voor dof, droog en breekbaar haar. De royal orchidee staat in Azie symbool voor schoonheid en wordt sinds honderden jaren gewaardeerd om haar hydraterende.

De formule met kobushi magnolia en olie zorgt door zijn glanzende eigenschappen voor glans vol lichtheid en dynamiek en lichte kambaarheid. Bij elke toepassing verbetert de haarstructuur. En wij houden beide van luchtig haar, volume en glans. Het is dus een lijn dat je haar voedt maar toch ook luchtig houdt. Ik ben namelijk verliefd geworden op de geur… die doet mij namelijk denken aan een bepaalde high-end parfum.


Er zijn veel verschillende haartypes. Je vindt het bij Albert Heijn. Vandaag bestel morgen in de keuken. Guhl shampoo zijdeglans 2ml. Het haar is glad en voelt zacht aan.


GUHL shampoos zijn geconcentreer dus een kleine hoeveelheid is voldoende. In de hand opschuimen, licht in masseren en goed uitspoelen. Hierdoor wordt het haar zachter en gladder terwijl de voedingsstoffen zorgen voor versterkt haar. Door de luchtige veerkracht ziet het haar er weer.


Een lekker dikke en lobbige conditioner, heerlijk!

Bijna zo dik dat ik hem aanzag voor een masker maar dat is het onderstaande zusje. GUHL Zijdeglans Verzorgende Conditioner €– 2ml. Fijne conditioner, want hij is voedend (maakt mijn haar énorm zacht) zonder te verzwaren. Licht inmasseren in het haar en ervaar de verwennende geurbeleving.


De Kobushi Magnolla bevat micro-oliën dat het haar versoepelt en zorgt voor een stralende lichtreflectie. Ons haar heeft het zwaar te verduren met het huidige weer. De verzorging van je haar is erg belangrijk. De Royal Orchidee staat in Azië symbool voor schoonheid en wordt sinds honderden jaren gewaardeerd om haar hydraterende werking.


Zij is rijk aan waardevolle micro. Deze staan erom bekend het haar zacht en glad ta maken, te voeden en te versterken. Voor zichtbare zijdeglans - al na de eerste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts