donderdag 28 december 2017

Blokker magneten

Houd de aandacht vast met unieke magneten. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


De hor bestaat uit delen, welke automatisch sluiten dmv magneten.

Magneet foto 13cm horizontaal. Afwerking: glanzend of mat, optie collage. Wil jij graag je bijdrage leveren aan een van onze winkels, op het hoofdkantoor of in een van de distributiecentra, dan nodigen wij je uit om op een van onze actuele vacatures te reageren. De rode, rechthoekige magneten van Maul kunnen gebruikt worden op een magneetbord en elk ander magnetisch oppervlak.


Elke magneet heeft verticale groeven langs de zijranden en is afgewerkt met een antikras-laklaagje. En hoewel je ze met een vliegenmepper naar de andere wereld kunt helpen, kun je ze beter voorkomen. Met bijvoorbeeld een Snap Screen of Bug Blocker.

Bug Blocker : euro bij de Action Zelf kocht ik daarom bij de Action de Bug Blocker. Dat is een hordeur die sluit met magneten. Aanvankelijk leek de Bug Blocker geen geweldige aankoop. Verras iedereen door je biertje te openen met de Gadget and Gifts Bierkrat flessenopener met magneet ! Gemaakt van plastic - Ingebouwde magneet aan de achterkant - Afmetingen ong. Heb je supersterke kleine magneten nodig?


Deze super sterke mini magneetjes zijn ideaal om documenten op te. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel. Profiteer van Korting. Aanbieding nu voor €198!


Een blokmagneet is misschien wel de meest traditionele vorm van de magneet : rechthoekig en eenvoudig op te pakken. Een foto die kleeft op elk metalen oppervlak. Tegelijkertijd zijn blokmagneten krachtig. Ideaal dus voor gebruik in huis, op kantoor of voor industriéle toepassingen.


Bent u op zoek naar sterke Neodymium blokmagneten? Plak ze erop met een wederhelft in maximale aantrekking en hun stickertjes aan de buitenkant.

Verwijder de stickertjes van de wederhelften (zonder ze te draaien), laat het rolgordijn zakken tot de gewenste positie en druk het dan heel stevig tegen de magneten aan. Ik vermoed dat het contactlijm is. Als twee magneten dicht bij elkaar komen, of wanneer een magneet dicht bij metaal komt, komt er erg veel kracht vrij, meer dan meeste mensen verwachten. Zeker de grotere magneten zijn erg sterk en niet geschikt voor kinderen.


Bij magneten met een grote houdkracht is het verstandig om stevige handschoenen te gebruiken. Hartvormige magneten , grappige dieren of magneetwoorden - onze koelkastmagneten zijn heel veelzijdig. U kunt ze gebruiken om het boodschappenlijstje, korte berichtjes of het rooster van uw kinderen aan een magnetisch oppervlak vast te pinnen.


Daarenboven zijn de creatief vormgegeven magneten voor decoratieve doeleinden geschikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts