dinsdag 12 december 2017

Brocante keukenkast

Brocante servieskast of keukenkast. Hierin kun je al het mooie servies kwijt, maar ook glazen, bestek en kookboeken. Keukenvernieuwer uit uw Buurt.


Old BASICS heeft een zeer ruime keus in brocante servieskasten, vitrinekasten en keukenkasten. Zeer veel brocante kledingkasten, gangkast, keukenkast. Zeer grote witte mooie oude linnenkast van het inboedelhuis.

Maten zijn ongeveer 1bree 210cm hoog, diep. Vintage keukenkast of wandkastje met schuifdeurtjes. Kleur is crème, wilt u liever een andere kleur,. Sierlijk model brocante kledingkast. Let eens op de mooie details, zoals de originele houten haken bovenin de kast gemonteerd.


Verder vallen op de stoere haak om de kastdeur mee te sluiten en de lade achter de deur. Geweldige leuke keukenkast. Voorzien van echt laatjes met opdruk.

Tegeltjes aan de achterwand. Bekijk alles met brocante keukenkast ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! De montage moet vooral duurzaam zijn, tenslotte zitten er vooral zware objecten zoals aardewerk in.


Daarom is het bijzonder belangrijk, dat de bevestiging die je gebruikt, lang genoeg is en geschikt is voor het type muur (tegels, gips etc.). Grootste assortiment keuken kast. Een landelijke keuken is pas helemaal af als er een mooie brocante servieskast staat. Kast heeft een lade onderin de kast.


Deur sluit met een goed werkend slot. Kast zit in de oude brocante verf. Op zaterdagmiddag open van 12. Wij verkopen onder andere porseleinen handgrepen met craquelé effect, antieke brons, zilveren of messing kleurige knoppen en handgrepen. Deze authentieke Franse keukenkast is geheel met de hand gemaakt en staat nog steeds gehuld in zijn originele verf!


Het hout is afkomstig van Amerikaanse transport kisten, delen van de brandmerken zijn nog zichtbaar aan de binnenzijde van de kast. Een bijzonder karaktervolle kast met geschiedenis dus. Maatwerkkasten met een oude look ! Blad is Afgewerkt met een vernis.

Prachtige keukenkast brocante wit. Navigatie Woonwinkel Van Toen voor antieke, landelijke en brocante meubels Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Hier kun je brocante meubels en accessoires bekijken en bestellen. Inhoud is planken en hanggedeelte.


De kast kan helemaal uit elkaar. We hebben ook een bijpassende ladenkast en natuurlijk is deze kast ook heel mooi te combineren met onze andere brocante , oude en antieke meubels. Of je nu zoekt unieke kasten, tafels, stoelen, banken en meer dan kun je hier je hart ophalen. We zijn steeds op zoek naar unieke en aparte brocante meubels en accessoires.


Een brocant meubel is een meubel met een geleefde uitstraling. Goedkoop hang- en sluitwerk, meubelbeslag zoals knoppen, handgrepen en komgrepen voor uw kasten en keukenkasten. Ook voor al uw deurkrukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts