vrijdag 15 december 2017

Histor hoornwit

Histor hoornwit

Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf. Histor Perfect Finish muurverf mat hoornwit l is een matte muurverf op basis van water. Breng je muren tot leven met deze of één van de andere prachtige vrolijke, lichte, vergrijsde of donkere kleuren uit het kant-en-klaar assortiment. De lak dekt goed en is kras- en slijtvast. De Perfect Finish lak is geschikt voor het aflakken van hout en andere ondergronden.


Histor hoornwit

Deze lakverf heeft een droogtijd van ongeveer uur, is na uur overschilderbaar en geeft geen sterke verfgeur af. U kunt deze muurverf gebruiken voor steenachtige ondergronden zoals pleisterwerk, metselwerk en beton, maar ook voor gips, gipskarton en hard- en zachtboard. Uiteindelijk zijn uw muren was- en schrobbaar.


R78B Hoornwit van Histor Compleet. De kleur kan iets afwijken door de instellingen van uw computerscherm. De verf dekt goed en geeft een mooi mat eindresultaat. Met Histor Muurverf Mat zit je altijd goed. Histor Compleet is één van de meest gezochte kleurenwaaiers, het bevat veel verschillende mengkleuren van lichte tot donkere tinten.


De meeste verfsoorten kunnen op deze Histor kleuren worden gemengd. Totaal aantal kleuren: Let op! Schilder met Histor verf voor een langdurig strak resultaat. Histor Histor Acryl Zijdeglans Lak 7ml Hoornwit. Histor lak op acrylbasis, niet vergelen goed dekkend en kras en slijtvast.


In een huis moet geleefd kunnen worden, daarom is het belangrijk dat je interieur tegen een stootje kan. Daarnaast is de houtlak extra dekkend en geurarm. De terpentine gedragen lakverf is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goede droging bij lagere temperaturen. Je kan deze muurverf gebruiken voor steenachtige ondergronden zoals pleisterwerk, metselwerk en beton, maar ook voor gips, gipskarton en hard- en zachtboard. Eenvoudig en snel trendy Histor verf vergelijken De goedkoopste Histor verf vind je op VERGELIJK.


NL De beste verf voor elke klus! De muurverf heeft een prachtig mat effect en dekt zeer goed. Hier vindt u alle verfkleuren van Histor ! Kijk ook bij de andere kleuren. Kies een kleur en bestel direct online!


Vorige Artikel van Volgende. De verf is watergedragen en dat betekent dat je de verf met water kan verdunnen en je geen vervelende verfluchtjes meer hebt. De verf geeft een optimale glans en dekt extra goed wat betekent dat je met minder lagen verf af kunt. Door onze lage kosten en goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u, met scherpe prijzen, professioneel gereedschap en doe-het-zelf-artikelen leveren. Deze muurverf is een waterverdunbare muurverf voor binnen en op basis van kunstharsdispersiematte.


Histor hoornwit

Histor acryl lak kleur Hoornwit zijdeglans 7ml is geschikt voor het lakken van hout, metaal en kunststof. Aantal Voeg toe aan winkelwagen. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Dit betreft een nieuw product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts