vrijdag 29 december 2017

Stelblokjes glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Als professioneler glaszetter, weet u dat stelblokjes onmisbaar zijn bij het plaatsen van glas.

Voorkom dat het glas in aanraking komt bij de sponning en zorg voor een optimaal resultaat van uw klus. Voor verschillende ramen, glazen en kozijnen, zijn verschillende stelblokjes (ook wel tunnelblokjes) nodig. Gebruik geen stelblokjes in de bovendorpel als de oppervlakte van de ruit kleiner is dan m2.


Plaats in de stijlen boven altijd één stelblokje. De stelblokjes zijn per 1of 1stuks verkrijgbaar. Ook hebben wij assortimenten samengesteld in de afmetingen (S)mall, (M)edium en (L)arge. Deze bevatten respectievelijk 1 of 1stuks van ieder type stelblokje en keg.


Een assortiment M bevat dus: x keggen x 2mm stelblokjes x 3mm stelblokjes x 4mm stelblokjes x 5mm. Stelblokjes zorgen er voor dat de ruit de sponning niet raakt, de blokjes fungeren als afstandhouders.

De ruimte rondom de ruit staat in open verbinding met de buitenlucht. Bovendien zorgen glasblokjes ervoor dat bij met name isolatieruiten, het glas niet kan verschuiven door zijn eigen gewicht. Deze rubbersamenstelling is geschikt voor de meeste beglazingskitten en werkt niet in de randafdichting van het isolatieglas. Stelblokjes komen naast het glas in de sponning, ze worden om redenen aangebracht: 1. Om te voorkomen dat het glas in aanraking komt met de sponning, ze fungeren dus als afstandhouders. Om te zorgen dat het isolerende glas niet gaat verschuiven door zijn eigen gewicht.


Combifit Steun- en stelblokjes. Door een uitgekiende vormgeving bezitten deze blokjes de ventilerende eigenschappen van tunnelblokjes, maar ook de stevigheid van rasterblokjes, dus universeel toepasbaar. Daarom moet het glas geplaatst worden met behulp van steunblokjes, stelblokjes en pe-band. Vooral bij het glas in de onderdorpel moet veel aandacht besteed worden.


Wanneer op deze plaats op een of andere manier vocht bij het isolerend glas komt kan dit de randverbinding ( kit ) aantasten waardoor op den duur lekkage aan het isolerend glas ontstaat. Eenvoudig online bestellen. De beglazing kan geplaatst worden na het aanbrengen van de steunblokjes. Nadat het glas op de steunblokjes is geplaatst kunnen de stelblokjes aangebracht worden. Onder elke glas in lood lijn dient u een glasblokje te plaatsen.


Dit om te voorkomen dat in de zomer het lood gaat verzakken. Door het verzakken kan de ruit gaan. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Het hoogwaardige materiaal voorkomt dat de kitafdichting migreert met het blokje, wat verzakkingen en lek raken van dubbel glas voorkomt.

Transparante kunststof stelblokjes. Beglazingsblokjes, of tunnelblokjes, worden voornamelijk gebruikt voor het stellen of spatiëren van glas. Deze stelblokjes worden gebruikt bij het plaatsen van een ruit.


Bestel nu snel en eenvoudig online! Glasblokjes zijn kleine stelblokjes , over het algemeen van kunststof, die u kunt gebruiken om te zorgen dat uw ruit de sponning niet raakt. De glasblokjes van Glaswebwinkel. Het glas dient te worden bewaard op een vlakke en stevige ondergron buiten de doorgangszones. Glas dat buiten wordt opgeslagen moet worden afgedekt met een zeil met luchtcirculatie.


Sorry zag dat ik een foutje had gemaakt bedoelde met mm stelblokje niet mm dik maar mm breed de dikte van het glas waar ik hem onder wilde doen. En dan zoals jij al beschreef een mm dik stelblokje onder de neuslat natuurlijk schuin aflopend voor de afwatering. Daarom moet dubbel glas altijd geplaatst worden met behulp van steunblokjes, stelblokjes en EP-band.


Vooral aan de onderdorpel moet je veel aandacht besteden. Complete glasmontageset voor het plaatsen van isolatieglas volgens garantie voorwaarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts