donderdag 21 december 2017

Groentehakker

Groentehakker

Hak vleesmolens online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele keukenapparatuur assortiment online. Groentehakker , roterend cm. De groentehakker wordt geleverd met een extra garde inzetstuk voor het mengen van bijvoorbeeld dressings.


Het opvangbakje heeft een inhoud van cl. Met deze groentehakker snijd en meng je jouw groenten super eenvoudig zonder dat je hiervoor stroom nodig hebt. Bij de snijder zitten verschillende mesjes om je groenten te snijden en mengen.


Op de deksel zit dop, waaraan je kunt trekken om de groenten te snijden of mengen. Vind jij het zelf hakken van groenten lastig? Door groenten in het bakje te stoppen en vervolgens aan het touwtje te trekken worden de groenten gehakt.


Groentehakker

Hoe vaker je aan het touwtje trekt, hoe fijner de groenten worden gehakt. Het trekken aan het touwtje kost weinig kracht. Uien, groenten of kruiden worden eenvoudig in het afneembare hak gedeelte gelegd. Om de ingrediënten te kunnen snijden met de groentehakker.


Je hakt en snippert daarmee de groentes eenvoudig en bovendien razendsnel. Met een groentesnijder (daarover hieronder meer informatie) kan je mooie blokjes snijden terwijl je met een groentehakker vooral snel te werk kan gaan. Handmatige groentehakker met draaiknop. Wil jij snel en eenvoudig je groente in stukjes hakken?


Groentehakker

Gebruik dat deze groentehakker. Het is een kleine foodprocessor waarbij je handmatig aan de draaiknop moet draaien. Je kunt het gebruiken voor kleine hoeveelheden voedsel, zoals vlees en groente, maar ook voor het maken van deeg en beslag. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze groentehakker van Gusta is handig voor het hakken en snijden van allerlei soorten fruit en groente. Behalve de roestvrijstalen messen heeft hij ook een anti-slip. Vervolgens door aan de bovenkant te draaien hakken de scherpe mesjes het product in stukjes. Inclusief deksel voor de opvang cilinder. Een must-have in de keuken voor iedereen die vaak verse groente snijdt.


Een interne zachte bumper absorbeert elke schok voor extra comfort. GOED VOOR DE KOPER Vraag het oma, vraag het je moeder. Allemaal kennen ze Tomado, dat oer-Hollandse merk, dat zulke handige, betrouwbare en betaalbare producten maakt. Gefu groentehakker , kruidenhakker Tritare, € 250.


Met deze groentesnijder van OXO Good Grips snijd je snel en veilig groenten, fruit en meer in één lichte beweging. Druk op de knop en de messen draaien rond voor een gelijkmatig resultaat. De scherpe roestvrij stalen snijbladen liggen.


Je snijdt de gewenste ingrediënten in stukken en plaatst deze in het opvangbakje. Het praktische draaimechanisme maalt de ingrediënten fijn zodra jij om de knop aan de bovenkant drukt. Dit heb je zelf in de hand.


Hak kleine hoeveelheden kruiden, specerijen, noten en andere droge ingrediënten fijn met de Mini-hakker Foodprocessor van Kenwood en bereid de lekkerste maaltijden. Snij uw groente in perfecte delen van meet groentesnijmachine van Horeca world. Gratis verzending en levering binnen - uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts