maandag 25 december 2017

Dames horloge breil

Grote collectie horloges op voorraad. Voor 23:bestel vandaag verzonden. Ben je net als velen op zoek naar een horloge met een twist? Een vierkante wijzerplaat of een horlogeband met een bijzondere afwerking zijn de aparte modellen die je vind bij het merk Breil.


Het beroemde en succesvolle Manta model is nog steeds in een moderne variant voor zowel dames als heren verkrijgbaar.

Breil dameshorloge online bestellen. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Koop ze eenvoudig op Horlogeband.


Dit betekent dat het horloge meer doet dan alleen het aangeven van de tijd. Een chronograaf horloge heeft namelijk ook een stopwatch functie. Zelf heb ik er 2euro voor betaald.

U vindt bij ons een uitgebreide collectie en de beste aanbiedingen. Shop je favoriete merken op Stylight. Alle horloges van BREIL worden geleverd met een garantie van jaar en originele Watch-Box. Betaal je bestelling veilig met Ideal, creditcard of betaal achteraf via Afterpay.


Tendy dameshorloges met Italiaans temperament. Quickjewels staat garant voor een snelle levering, voor 20. Vanaf euro aankoop wordt je pakket gratis verzonden.


Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Maak een keuze uit de grote collectie. Regelmatig wordt de collectie uitgebreid met nieuwe modellen. U heeft dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen.


Het is ATM zwem-waterdicht. De horlogeband is gemaakt van staal. Dan komt hij snel en leuk verpakt jouw kant op. Bestel nu de nieuwe kollektie van Breil!

Al meer dan jaar een vertrouwd adres. Gratis verzending binnen werkdag! Het horloge heeft een witte wijzerplaat en is versierd met steentjes. De kast heeft een diameter van millimeter.


De Italiaanse afkomst zie je terug in de ontwerpen: klassieke elementen worden gecombineerd met originele details. De spraakmakende ontwerpen van de horloges spraken ook vele internationale sterren aan, waaronder Monica Bellucci, Eva Green en Jamiroquai. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Dit edelstalen polsaccessoire heeft een kast van millimeter. Op de zwarte wijzerplaat lees je tijd en datum in stijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts