vrijdag 29 december 2017

White sage wierook

Bestel een Sage espressomachine online of kom langs voor een demonstratie in de winkel. Laat je adviseren door onze experts. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. De grootste collectie wierook vind je hier! Hij heeft de overweldigende geur van witte salie.


White sage wierook

Wierook tegen de laagste prijzen. White Sage wierook heeft de overweldigende geur van witte salie. Witte salie wordt onder andere gebruikt voor het reinigen van de aura en ruimtes.


Deze exclusieve wierook is 1 natuurlijk en zonder toevoeging van chemische ingrediënten of houtskool. De werelden van PALO SANTO en WITTE SALIE nu samen in wierook ! Salie wordt verbrand bij ceremonies om slechte geesten uit te drijven. De plant wordt gewaardeerd om zijn aromatische eigenschappen. Het is een een zeer geurige plant.


De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt. Zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala). Maakt ook werklustig en geeft energie. Handgemaakte wierook uit India. Inhoud: rollen met stokjes.


Wij kopen gewoonlijk de blauwe Satya wierook , dus dit is voor ons een nieuwe ervaring. De levering ging ook snel en zonder probleem via DPD. Salie is een rustgevende geur die kracht en wijsheid brengt.


White sage wierook

Hierbij kan Salie zeker helpen om ook jezelf en jouw huis te reinigen van deze negatieve energie! Door de zeer sterke en indringerige geur van Salie kan je al rustiger worden. De inademing hiervan is een zeer fijne ervaring. Salie, een zeer geurige plant, wordt verbrand bij ceremonies om slechte geesten uit te drijven.


Shrinivas Sugandhalaya is de producent van de Satya-wieroken. Dit is één van de heilige kruiden. De geur van de wierook van Green Tree komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen. De inhoud van de wierook is gram verdeeld over gemiddeld stuks.


White sage wierook

De brandende wierook sage (salie) wordt gebruikt bij een energie reinigings ritueel beter bekent als schoonmaken. In theorie betekent dit dat de wierookrook zich vastmaakt aan de negatieve energie in het gebied van de aura of de chakra`s en deze zo schoonmaakt dat het positieve energie wordt. Een nieuwe kwaliteitsgeur van de makers van Satya Sai Baba.


Satya is een van de beste geuren wierook van India. Witte salie is een bijzonder product dat voor verschillende spirituele rituelen wordt gebruikt. Zo is het uitermate geschikt voor het reinigen van je huis. Er wordt alleen duurzaam geoogste witte salie gebruikt.


HEM wierook is handgemaakt en komt oorspronkelijk uit India. Login om de prijs te zien. Dit pakket bevat pure witte salie die je naar gewenste hoeveelheid kunt opbranden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts