woensdag 27 december 2017

Telis 4 rts

Telis 4 rts

Bespaar tot wel via kiesproduct. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De telis RTS is een RTS zender met kanalen om maximaal verschillende rolluiken of rolluikgroepen aan te sturen.


Telis 4 rts

Bedien je hele woning met een druk op de knop! Zo weet je altijd welk individueel product of serie productgroepen je omhoog of omlaag stuurt. De RTS serie 5-kanaals afstandbedieningen voor het beheer van individuele of groepsgestuurde producten. Verkrijgbaar in kleurafwerkingen. Klik hier om te bestellen.


Hierdoor is deze zender perfect als je een aantal rolluiken wilt bedienen, maar verder geen uitgebreide sturing wilt. Eenvoudig te programmeren. Zender is hier overbodig geworden door een over stap nieuw sy. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Een productgroep bedienen met één druk op de knop meerdere RTS producten. Bij terugkomst bij mijn huis kon ik de rolluik van kanaal ( leds branden tegelijk) niet meer bedienen. Telis RTS Remote Control pdf manual download. MY” function will memorise your favorite position and retrieve it. Afstandsbediening RTS - kanalen.


Toepasbaar tot producten voorzien van RTS ontvanger. Speciaal voor ’draadloze’ zon- en windautomaat en zon- en windautomaat met ontvanger. Pulsbediening (één druk op de knop). Bevestiging via een muurknop.


Standaard geleverd met batterij en muurknop. Sorteer op Van hoog naar laag sorteren. Met druk op de knop gaat de rolluik dan naar de door u geprogrammeerde favoriete stand. De overige motoren niet op de 2V. Op werkdagen voor 17:uur besteld is volgende werkdag geleverd.


Somfy Telis besteld u hier snel online. Geschikt voor het bedienen van RTS producten. Beschikbaarheid: Op voorraad. Auch Unterstützung und erhalten Sie das Handbuch per E-Mail. Moderne kanaals handzender met grote rubberen drukknoppen voor een eenvoudig bediening.


Ses canaux lui permettent de commander produits ou groupes de produits. Om verschillende kanalen te bedienen en als vijfde optie alle kanalen tegelijk. Handzender voor RTS motoren van het merk Somfy. Inclusief muursteun en batterij. Uitgevoerd met meter kabel aderige WF-snoer geisoleerd volgens klasse ll en daarom niet voorzien van een aardingsdraad.


Trekkracht bij buis mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts