woensdag 6 december 2017

Magisso vaatdoekhouder

Magisso vaatdoekhouder

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Kies uit producten vanaf € 195. Nu keuze uit ruim 7fonteinkranen. Fonteinkranen nu al vanaf €195! Magnetische vaatdoekhouder.


Magisso vaatdoekhouder

Het is een uniek en gepatenteerd ontwerp dat eenvoudig en zonder gereedschap te plaatsen is in bijna alle spoelbakken. Magisso is een Fins bedrijf met een missie. De magnetische vaatdoekhouder is slechts een van de vele producten. De missie luidt: “Ontwikkel en verkoop wereldwijd innovatieve producten die het dagelijkse leven nog prettiger maken.


Door dit handige nieuwe product ligt de vaatdoek niet meer onhygiënisch opgevouwen in het zicht over de kraan of over de rand van de spoelbak. Maar dáár waar het hoort: in de spoelbak zelf. Prettig in gebruik dus en ook extra hygiënisch. Omdat de houder zwenkbaar is, hang en pak je het doekje makkelijk op. Gepatenteerd magneetsysteem Met een handig magneetsysteem bevestig je de houder snel en met.


Een revolutionaire vaatdoekhouder om het dagelijkse leven te vereenvoudigen. De houder van RVS mat staal is vooral geschikt voor een rechthoekige gootsteen. Met deze houder berg je het doekje netjes, maar uit het zicht op.


Zoek naar damixa onderdelen op de nieuwe KensaQ. Voor 16:uur bestellen = Morgen in huis. Je kunt deze makkelijk bevestigen in je spoelbak door middel van een dubbelzijdige magneet.


Dit gebogen magnetische model is eenvoudig aan de binnenzijde van uw spoelbak te bevestigen. Vaatdoekhouder magnetisch. Geen vaatdoekjes meer in het zicht.


Welcome to the world of problem-solving Nordic design. We are multi-awarded lifestyle brand creating design inventions for home and hospitality. Deze MAgisso magnetische vaatdoekhouder is een uniek ontwerp dat eenvoudig en zonder gereedschap te plaatsen is in bijna alle spoelbakken.


Gemaakt van hoogwaardig geborsteld RVS Eenvoudig te bevestigen door middel van een magneetsysteem Je vaatdoek uit het zicht maar binnen handbereik! Strak, stijlvol maar vooral zeer hygiënisch. Mat RVS voor ronde spoelbak. De vaatdoekhouder is eenvoudig te bevestigen in uw spoelbak dmv een dubbelzijdige magneet.


Geschikt voor een rechthoekige spoelbak. Uw natte vaatdoek heeft nu een plek om te drogen, hygienisch, uit het zicht, maar steeds binnen handbereik. Eenvoudig en zonder gereedschap te plaatsen is in bijna alle spoelbakken. Door dit handige product ligt de vaatdoekhouder niet meer onhygiënisch opgevouwen in het zicht over de kraan of over de rand van de spoelbak. Verwijder eenvoudig het schutvel van de kleefpa vervolgens krachtig aandrukken op de van te voren gereinigde plek waar u de houder wenst te plaatsen.


U kunt de vaatdoekhouder direct in gebruik nemen zonder droogtijd van de lijm en dat alles zonder te boren of schroeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts