vrijdag 15 december 2017

Groothandel in planten

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Niet geheel duidelijk welke haag? Vraag gerust een offerte aan. Vuurdoorn, Hedera en Meidoorn.

Verliezen hun blad in de winter. Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Online bestellen = razendsnel in huis!


Kies je bezorgdatum, ook op zaterdag. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen.


Altijd korting op je basisverzekering. MEERgroothandel is de plantengroothandel waar u een ruim assortiment planten kunt inkopen.

Denk hierbij aan groene en bloeiende kamerplanten, eenjarige en vaste tuinplanten, maar ook pootgoed en boomkwekerijproducten. Tevens zijn er diverse mooie seizoensproducten leverbaar. Met een uiteenlopend assortiment bomen, planten en hagen en jarenlange ervaring is Planta dé planten groothandel van Nederland.


Centraal gelegen in De Bilt, middenin de provincie Utrecht, hebben wij ruim 40. De werkgevers hebben een eindbod gedaan voor een nieuwe CAO voor de groothandel in bloemen en planten met een looptijd van maanden. Het eindbod zal door de vakbonden voorgelegd worden aan de achterban. De hoofdpunten van het eindbod zijn: Looptijd. Vind hier je cao, het laatste nieuws en de contactgegevens van jouw bestuurder(s).


Bij planten is ook de markt bij bedrijven (kantoren) van belang. Door de aantrekkende economie neemt de vraag toe, in zowel bestaande als nieuwe markten. De hang naar beleving wordt ook steeds groter. Planten zorgen voor sfeer en het is bewezen dat ze het woon- en werkklimaat verbeteren en de arbeidsprestatie verhogen. Elke dag zijn wij op zoek naar de beste kwaliteit bloemen en planten voor de scherpste prijs.


Hierbij is het onze missie om bloemisten te helpen de inkoop scherp te houden, zodat zij de marge kunnen maken die nodig is. Groothandel bloemen en planten met scherpe prijzen en een groot assortiment. Gratis bezorging vanaf €50! Inclusief Fairtrade- planten – dit vanuit het besef dat duurzame producten de toekomst zijn.


Van de klok en rechtstreeks van de kwekers. Het is onze tweede natuur om ingesteld te zijn op een zich snel ontwikkelende markt.

De meeste planten zijn afkomstig van preferred kwekers, die wereldwijd toonaangevend zijn en met wie we steeds intensiever in partnerships samenwerken. Koning levert niet alleen de mooiste bloemen, maar is ook een groothandel in planten. U kunt bij ons dus terecht voor een ruim assortiment aan bloemen en planten , maar onze groothandel heeft ook diverse andere producten in het assortiment opgenomen. Wij zijn van alle markten thuis! De sector groothandel in bloemen en planten heeft een beschikbare premieregeling.


Door de verplichtstelling moeten alle bedrijven in de branche deze pensioenregeling nu toepassen. De verplichte regeling geldt voor werknemers in de cao-schalen tot en met 6. Wij leveren de juiste tuinplant op het juiste moment voor de juiste situatie. Door jarenlange en intensieve samenwerking met een uitgebreid netwerk van kwekerijen én door levering uit eigen kwekerij staan wij garant voor een uitzonderlijk breed sortiment tuinplanten. Bij Wiljan kunt u ook terecht als Groothandel potterie voor de foam bloemen in onze groothandel. De vrolijke kleuren van de potten accentueren de verschillende tinten van de kunstbloemen en - planten.


Een voordeel van foam als materiaal is dat het niet verkleurt in de zon. Planta Groencentrum is dé tuinplanten groothandel en kwekerij voor hovenier en particulier in de regio Utrecht. Kwaliteit, nette prijs, ruim sortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts