vrijdag 29 december 2017

Flexa vt wonen muurverf

Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen. Shop Vtwonen tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. VTwonen bij Smulderstextiel. Bedankt voor je interesse in een Flexa Kleurtester en wil je een Kleurtester bestellen?


Bestel hieronder voor € een Kleurtester in jouw favoriete kleur.

Flexa Creations House of Colours Het Flexa Creations House of Colours is een tijdelijke lokatie pal tegenover het Museumplein in Amsterdam waar je tot en met juli de kleuren zelf kunt beleven. Er is een Colour Reading room waar jouw kleurpalet digitaal tot leven komt door een paar eenvoudige vragen te beantwoorden. Flexa Creations is verkrijgbaar in muurverf (extra mat en zijdemat), lak (hoogglans, zijdeglans en mat) en schoolbordverf.


De verf is van goede kwaliteit. De lakken en muurverven zijn in één keer dekkend en gemakkelijk aan te brengen. Een kamer krijgt al snel een nieuwe look als je een muur verft.


En met een kleur van de vtwonen muurverf collectie weet je zeker dat je een goede en stijlvolle kleur kiest. Bekijk de verschillende kleuren vtwonen verf.

Deze hoogwaardige, uitstekend dekkende muurverf heeft een matte krijtlook voor een maximaal poederachtige uitstraling. LET OP: vtwonen verf is te koop bij Karwei, bekijk hier de verkoopadressen bij jou in de buurt. VT Wonen kleurenwaaier, overzicht van alle verf kleurcodes.


Gemakkelijk een heel ander interieur met de vtwonen muurverf. De hoogwaardige binnenverf is op waterbasis en is geschikt voor muren en plafonds. Raak geïnspireerd door de verfkleuren van vtwonen.


Kom bij ons langs of bestel vtwonen verf direct en gemakkelijk online! Wit en basic of je hele huis in full colour. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest.


Kies uit 5producten vanaf € 99. Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Alle Muurverf vind je op beslist. Dan koop jij jouw Flexa Creations Muurverf Extra Mat nu tijdelijk met korting.


Dekt in één keer, is makkelijk te verwerken en goed reinigbaar. Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste kleuren muurverf , heeft Flexa een aantal inspiratietips op een rij gezet! Als je in huis een energiek gevoel wilt creëren, dan kun voor de muren met felle kleuren werken.

Felle kleuren muurverf zorgen voor een vrolijke sfeer in huis, zodat thuiskomen altijd fijn is! Flexa vt wonen - Muurverf - Inkt - liter. Wij hebben een ruim assortiment verf, waaronder latex - muurverf , met een keus uit flexa vt wonen.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Voor 14:uur besteld en betaal morgen in huis (behalve zaterdag en zondag) Topmerken voor een scherpe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts