maandag 18 december 2017

Retro flip wekker

Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. Wekkers van alle merken op beslist.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Retro wekker met nachtlampje Met deze retro wekker kun je elke ochtend op de klassieke manier wakker gemaakt worden. Het is een analoge klok met twee bellen aan de bovenkant.

Wanneer je wekker afgaat zal het stokje tussen de bellen er tegenaan slaan. Toch heeft deze klok ook een modern tintje. Dankzij een knop aan de achterkant kun je een.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Tevens kun je met deze wekker nog eventjes lekker lang snoozen.


De grote snooze-knop is namelijk niet te missen!

Perfect voor mensen die niet heel makkelijk wakker worden! Deze stoere Flip wekker met retro look past goed op ieder nachtkastje. Deze leuke wekker van Balvi lijkt qua ontwerp op de traditionele Flip klok, maar is echter digitaal. De Flip LCD klok is dus stil en voorzien van een lichtknop ( backlit lcd scherm).


Qua wekker is er een snooze knop en de kleurstelling rood met wit maakt het nog net even wat extra retro. Wakker worden wordt steeds leuker met deze waanzinnige retro wekker van Be:On. De tijd flipt om zoals je wel eens ziet op oude informatieborden op het station.


Terug in de tijd met deze op vintage geinspireerde wekker met glow in the dark wijzerplaat. Praktisch, handzaam, simpel en leuk. Je hoort het klokje niet, kunt de wekker heel eenvoudig instellen en er zit een snooze functie op. Het oranje licht is niet vervelend. De digitale flip -over LCD klok van Balvi heeft een retro look.


De klok heeft het beeld van een ouderwetse flip -over klok waarbij de flapjes met cijfers omslaan. In dit geval zijn het digitale cijfers maar je ziet wel de flip beweging. Dit geeft het een extra speciaal effect.


Een klokje dat past in heel veel verschillende soorten interieurs. Een alarmklok, of wekker , is niet weg te denken uit de slaapkamer! Ondanks het feit dat steeds meer mensen hun mobiele telefoon als wekker gebruiken, zie je in vrijwel elke slaapkamer ook een gewone wekker staan.

Gebruik je ‘m niet om gewekt te worden, dan wel om ’s nachts in één oogopslag de tijd te kunnen zien! De grootste collectie wekkers vind je hier! Specialistisch advies nodig? Bestel retro look kleding bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Online een retro klok kopen. Retro alarm wekker Deze hippe alarm wekker van Balvi zorgt ervoor dat jij je nooit meer verslaapt.


Ook het uitzoeken van een klok kunt u prima online doen! Van de veelgebruikte wandklok, stationsklokken, wekkers , tot de echt retro flip klok kunt u bij ons veilig online kopen. Rechthoek wekker Retro Flip Classic Stijlvol Desk Auto Nu van €25.


Balvi digitale wekker retro LCD Flip - Kleur - Wit 2Ideal Met iDEAL kunt u vertrouw veilig en gemakkelijk online betalen. Dagen bedenktijd gratis retourneren 250. Groot minpunt voor mij is het volume van het alarm, simpelweg niet hard genoeg en een wekker dient toch om wakker gemaakt te worden. Kan deze wekker dus niet aanbevelen voor degene die een hard volume wenst te horen.


Vintage retro Grundig Sono-Clock 5wekkerradio i. Dit retro ontwerp heeft een vintage uitstraling door de kleuren en de bolvormige voorkant. Dan kun je hem uitdoen door simpelweg op de knop bovenop te drukken. De wekker werkt op AA-batterij (exclusief).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts