donderdag 21 december 2017

Houten blok nachtkastje

Houten blok nachtkastje

Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!


Houten blok nachtkastje

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak.


Ontdek ons unieke assortiment nachtkastjes. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Pinterest De leukste ideeën over ” kruk hout” vind je op Welke.


Massief houten blok eiken Team Eiken. Leen Bakker heeft een ruim assortiment, zo vind je altijd een nachtkastje wat bij je past. Nachtkastjes zijn niet weg te denken in je slaapkamer.


Een houten nachtkastje kopen? Je hebt de keuze uit verschillende mooie modellen bij de houten bedden. Het nachtkastje van hout sluit mooi aan bij de rest van het ontwerp, waardoor je het bed het stralende middelpunt kunt maken.


In een aantal gevallen is er sprake van zwevende nachtkastjes , waardoor die los van de grond lijken te hangen. Deze bijzondere creatie is namelijk gemaakt van massief acaciahout en heeft een fraaie boomstam-vorm. De nerven zijn prachtig zichtbaar en het geheel heeft een natuurlijke uitstraling. Voor deze DIY heb je niet veel nodig, met vier poten uit de nieuwe collectie maak je in drie simpele stappen dit houten nachtkastje.


Kies dan voor een ander soort hout of poten zoals OSB plaat of steigerhout. Doordat de verschillende salontafels van Lenny ook in hoogte verschillen, kunnen deze gedeeltelijk over elkaar geschoven worden. Hierdoor kan het gebruik van het tafelblad naar keuze.


Houten blok nachtkastje

Zo goed als nieuw Ophalen. Vind houten blok in Tafels. Een nachtkastje is eigenlijk een handig bijzettafeltje voor in de slaapkamer.


Het voordeel van nachtkastjes is dat ze de juiste hoogte hebben ten opzichte van het bed. Daarnaast is een nachtkastje vaak voorzien van lades of een deurtje met plankjes waardoor je er wat extra spullen in op kunt bergen. Kies uit producten vanaf € 140.


Wat een nachtkastje industrieel maakt, is de keuze voor materiaal. Wij houden bij CaveTown van bijzondere meubels en lekker wakker worden in een rustige slaapkamer. Je herkent zo’n kastje aan een houten basis met unieke afwerking van bijvoorbeeld metalen, stalen of ijzeren elementen. Bekijk het bord nachtkastjes van marckouters op Pinterest. Prachtig bij uw houten bed.


Deze houten nachtkastjes zijn in diverse afwerkingen verkrijgbaar. Behandeld of onbehandeld en eventueel gelakt in een mooie kleur. Wit geschilderd voor een romantisch karakter en donker gelakt voor in een klassiek interieur. Wat dacht u van een massief eiken blok zoals op de foto?


Die kunnen we voor u maken in de gewenste afmetingen en afwerkingen. Maisons du Monde biedt u een ruime keuze nachtkastjes : romantische, traditionele, hedendaagse, industriële stijl en nog vele andere. Boomstam nachtkastje met opbergvakjes. Voor al uw houten maatwerk bent u welkom bij woonwinkel Creative Open in Tilburg. Wil je een houten nachtkastje kopen en ben je daarvoor op zoek naar inspiratie?


Bekijk online de modellen die er beschikbaar zijn, zodat je daarmee meteen een paar nieuwe ideeën op kunt doen. De tafel heeft een stevig blad en stabiele poten. Op een nachtkastje naast uw bed plaatst u uw wekker, een goed boek of uw ontbijtbord.


Wilt u nachtkastjes kopen, denkt u dan goed na over de functie die ze voor u moeten vervullen. U kunt bijvoorbeeld bij Haco mooie houten nachtkastjes vinden met extra laden, zodat u ook naast uw bed extra bergruimte heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts