maandag 25 december 2017

Perfax houtrotvuller

Koop Hout Lakken voor boten Online Laagste prijs in NL, Snel geleverd! Bespaar tot wel via kiesproduct. Zowel het blik als de tube na gebruik goed afsluiten. Houtrotvuller voor het vullen, herstellen en verstevigen van verrot en beschadigd hout. Perfect voor het verlijmen en repareren van houten meubelen.


Voor kleine en grote reparaties.

Tevens kun je dit product gebruiken voor het repareren van beton en baksteen en als plamuur voor steen. U kunt eventueel enkele druppels water toevoegen. Het product is onschadelijk voor de huid! Bij grote gaten niet meer dan mm per laag aanbrengen en elke laag laten drogen.


Schaven, schuren, schilderen, etc. Gereedschap direct schoonmaken met warm water en keukenpapier. Neem contact op met je winkel. Vult en herstelt houtrot en beschadigd hout.


Uitstekende hechting op hout, beton, steen, metalen thermohardende kunststoffen en glasvezelversterkte kunststoffen.

Er werden nog geen artikelen geselecteerd. De exacte prijs per eenheid en leverbaarheid wordt hier. De houtrotvuller is zeer snel drogen krimpvrij, watervast en geschikt voor binnen en buiten. Er zijn twee soorten houtrotvullers : één op basis van polyester en één op basis van epoxy.


Houtrotvullers gemaakt van polyesters zijn over het algemeen snel uithardende reparatiemiddelen voor een ogenschijnlijk aantrekkelijke prijs. Deze producten worden echter keihard en zijn na uitharding niet meer flexibel of elastisch. Perfax houtrotvuller kg 45.


De droogtijd is echter afhankelijk van de temperatuur, luchtvochtigheid en de ondergrond. Na volledige uitharding kan men het product met iedere verfsoort overschilderen. Overschilderbaar met alle verfsoorten (geen beits). Verkrijgbaar voor ongeveer €3-De beste houtrotvuller is de Alabastine Sneldrogende Houtrotvuller.


U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het repareren van houtrotbeschadigingen aan kozijnen, deuren, dorpels en tuinhuisjes. Scheuren, beschadigingen, afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren en meubels repareer je hiermee ijzersterk! Het mooiste van Alabastine Houtrot Vuller is dat het alle eigenschappen van hout heeft. Bewaar een geopende verpakking op een droge plaats. Timmertip 3Nieuwe snelle houtrotvuller van Sikkens.


Ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Verwijderen verrot hout en loszittende delen zo grondig mogelijk.

Deze complete set voor houtrotreparatie biedt je alles wat je nodig hebt voor een perfect resultaat. Speciale reparatiespatel, Mengplateau en een gebruiksaanwijzing. Eerst willen we wat belangrijke verschillen in houtrotvullers aan u uitleggen, Er bestaan houtrotvullers die gemaakt zijn op basis van polyesters.


Dit zijn over het algemeen de zeer snel uithardende reparatiemiddelen voor een laag prijsniveau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts